Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Αποβλήθηκε ο λάθος δίδυμος κι επαναλαμβάνεται το ματς!

pegasus_LARGE_t_1041_105964807Στην Αγγλία ο Αντρέ Μάρινερ έκανε γκέλα στέλνοντας στα αποδυτήρια τον Κίραν Γκιμπς αντί του Αλεξ Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν στο ματς της Άρσεναλ με την Τσέλσι, ωστόσο, ένας Ιταλός ρέφερι την πάτησε άθελά του!

Κι αυτό γιατί στο ματς της ένατης κατηγορίας της Ιταλίας, διαιτητής υπέπεσε σε ένα λάθος, το οποίο θα μπορούσε να κάνει ο καθένας από μας.

Στο ματς της Καστέλο με την Αλβιάνο ο Μικέλε Ρόσι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια για ένα φάουλ στο οποίο υπέπεσε ο δίδυμος αδελφός του, Ματέο!

«Ο διαιτητής υπέπεσε σε λάθος στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου κι απέβαλε το Νο.7, Μικέλε Ρόσι, αντί για το Νο.9, Ματέο Ρόσι» έγραψε στην αναφορά του ο αθλητικός δικαστής της Ούμπρια Μάρκο Μπρούσκο.

Ο Ματέο, που παίζει σέντερ φορ είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Καστέλο με 2-1, ωστόσο, υπέπεσε σε φάουλ, το οποίο μετέτρεψε σε ροντέο το ματς, καθώς ακολούθησαν κοκορομαχίες!

Μέσα στο χάος, ο διαιτητής Τσιρίλο από το Τέρνι απέβαλλε λανθασμένα τον Μικέλε αντί του Ματέο!

«Ήταν ένα λάθος, που αναμφισβήτητα επηρέασε τον αγώνα και ως εκ τούτου το ματς πρέπει να επαναληφθεί» συμπλήρωσε ο αθλητικός δικαστής!

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected