Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Ο Διονύσης Γρηγορόπουλος μιλά στο Imathia Sports News

1521664_599256776813836_379016605_n

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Γερμανό Σιαφαρίκα, η διοίκηση της Ένωσης προχώρησε στην εύρεση βοηθού αλλά και προπονητή τερματοφυλάκων, που θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ. Ο λόγος για τον Διονύση Γρηγορόπουλο, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια και μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώθηκε πριν μία εβδομάδα και η αβεβαιότητα σχετικά με την δημιουργία της μίνι λίγκας για όσες ομάδες δεν συμμετέχουν στα play-off (όπως εξήγγειλε ο πρόεδρος κ. Καλογιάννης), οδήγησε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα στην αποδοχή της πρότασης του Μακροχωρίου, κατόπιν εισήγησης του Γερμανού Σιαφαρίκα.

Ο νέος βοηθός της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Διονύση Βούλγαρη και επήλθε η συμφωνία που περιλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή αλλά του προπονητή τερματοφυλάκων για τις υπόλοιπες 7 αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο ίδιος άλλωστε διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους στην Αναγέννηση και εφόσον η ομάδα του Ημαθιώτη αμυντικού, Βαγγέλη Τσιάμη παραμείνει στην Football League, τότε θα επιστρέψει άμεσα.

Ο Διονύσης Γρηγορόπουλος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ως ποδοσφαιριστής σε Λύκους, Νάουσα, Πανθυρεατικό, ΑΕ Αλεξάνδρειας και ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ διετέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων σε ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΕ Αλεξάνδρειας και ΦΑΣ Νάουσα. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στα Γιαννιτσά, όπου διετέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής χωρίς μάλιστα να δεχτεί ήττα στα παιχνίδια που κάθισε στην άκρη του πάγκου!

Ο ίδιος μιλώντας πριν λίγο στο Imathia Sports News, ήταν λακωνικός : “Αποδέχτηκα μετά χαράς την πρόταση του προέδρου κ. Βούλγαρη, με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής αλλά και την προσπάθεια για καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Σημαντικό ότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην μαθηματική παραμονή, θα δουλέψουμε όμως με σύνεση και ηρεμία μέχρι τη λήξη της χρονιάς”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected