Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Η ανατροπή της Χαρίεσσας, το σόου Καρβούνη και το διπλό σωτηρίας

1609813_653521814715764_2010258993_nΑπόλλων Αγίου Γεωργίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  0-5

Παράσταση για ένα ρόλο στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, με την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου να επικρατεί με το ευρύ 5-0, σε ένα προσωπικό…κρεσέντο του Κώστα Καρβούνη, που πέτυχε τέσσερα γκολ (27′-58′-65′-69′)! Μάλιστα το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο στο οποίο σκοράρει ο πρώην παίκτης του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, με τον Νίκο Γιάντζο να συμπληρώνει την πεντάδα των τερμάτων της ομάδας (51′). Χαρακτηριστικό το γεγονός πως 9 στους 11 ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων ήταν κάτω των 20 ετών, ενώ ντεμπούτο για τον Απόλλων έκανε και οι Γερμάνης και Π.Παπαρέντης.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Ξενιτίδης, Δεβετζίδης (65′ Παπαρέντης Π.), Μιχαηλίδης, Βουτσικίδης, Τρούπκος, Μπαξεβάνης Δ.Γ., Παπαδίνας Σ., Μουχτάρης (46′ Γερμάνης), Πράσσος, Τσουλχάι.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Σούρλας Σ.,  Νικολόπουλος, Ακρίβος, Μηνούδης Χ. (65′ Έλβις), Αθανασιάδης Η., Σαράτσι (62′ Ελευθεριάδης), Καρβούνης (75′ Ντάμτσιος), Γιάντζος, Βελικούδης, Ντόι

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας  2-1

Ανατροπή για την ΑΕΧ στο σημερινό παιχνίδι, ενώ και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Το σκορ άνοιξε ο Παναγιώτης Ντάτσης για τους φιλοξενούμενους, με τον Βασίλη Καρασαρίδη να ισοφαρίζει για τους “κίτρινους”. Το νικητήριο όπως αποδείχτηκε τέρμα σημείωσε ο Λευτέρης Κελεσίδης, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ώστε να διευρύνουν το τελικό σκορ.

Συνθέσεις 

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κανδηλίδης, Στογιάννης, Κατσουγιαννόπουλος, Τόσκα, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης (78′ Σταυρίδης), Καρασαρίδης Β. (85′ Χρυσαφίδης)

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης (46′ Καζεπίδης), Τσιάκος, Γιάτσιος, Θεοδοσιάδης, Γκέτσος (Καραλιόπουλος), Τουμαράς, Μπράτσης, Ντάτσης, Τσάλμας (Σύγγας), Κακούδης, Παραστατίδης.

*Η σημερινή νίκη της ΑΕ Χαρίεσσας αφιερώνεται στον πρόεδρο και φυσικό ηγέτη της ομάδας, Σάββα Ακριτίδη, συνοδευόμενη με τις καλύτερες ευχές για την πορεία της υγείας του.

ΑΕ Καψόχωρας – Φίλιππος Μέσης  1-2

Μεγάλη νίκη για τους “βυσσινί”, που τους καθιστά το απόλυτο φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου εντός έδρας, χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την 11η θέση, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου μειονεκτούν λόγω του συντελεστή των μεταξύ τους αγώνων (2-1, 2-7).

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και να ελέγχουν το παιχνίδι, σε ένα διάστημα που κατάφεραν να προηγηθούν με τον Στέλιο Διτσόλα λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή, αρχικά με πέναλτι του Σπύρου Βοργιατζίδη και στη συνέχεια με τέρμα του Γιάννη Γατόπουλου, που ίσως αποδειχτεί το χρυσό γκολ όσον αφορά την παραμονή. Να σημειωθεί ότι αυτή η ήττα για την ΑΕ Καψόχωρας ήταν η πρώτη μετά από τρεις περίπου μήνες (11/1 η τελευταία με αντίπαλο τον Ατρόμητο Διαβατού).

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Μουσκεφτάρας (46′ Κωτούλας), Λεμπιάν, Βλάχος (70′ Μπενίσκος), Σωτηρόπουλος, Διτσόλας (80′ Γρηγοριάδης), Χαλβατζής, Πιπιλιάρης, Μόσχος.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζίδης, Γιάννου, Καρασαββίδης, Γκατζούφας, Ρόκκο, Τρούπκος, Παππάς, Μπαλτζής Δ. (65′ Δημούλτσης), Βοργιατζίδης, Γατόπουλος (75 Μπαλτζής Β.)

φωτ. trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected