Κατηγορίες
Football League

Football League – Μεγάλο ματς στην Κέρκυρα του Στέλιου Μαραγκού!

6d14d2710eb07f485015eadc6c18541f_LΣτην Κέρκυρα θα ανοίξει σήμερα η αυλαία των πλέι όφ της Football League (6 μ.μ. Onsports/OTE TV) με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για μια ολόκληρη σεζόν οι δυο ομάδες αγωνίζονταν σε διαφορετικούς ομίλους αλλά τώρα θα παίξουν στο ίδιο πρωτάθλημα με στόχο την πολυπόθητη άνοδο.

Για το μεγάλο ντέρμπι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αρμένη που ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, από την πλευρά των “ερυθρολεύκων” δεν πήρε μαζί του, τους Δεινόπαπα και Καρίλ.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Βρονταράς, Βλάχος, Καραγιαννίδης, Παππάς, Κρητικός, Ραπτάκης, Μαραγκός, Τσαουσάι, Κόντος, Καραδέμητρος, Ναγιάρ, Γυφτοκώστας, Γκόμεζ, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Γεωργακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Σίκιμιτς, Σουάνης, Κουτσόπουλος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Γεωργίου, Σταυράκης, Μπρέσκα, Γκούρμα, Κριστομπάλ, Μόνχε, Αρβανίτης, Γεωργίου, Γιαλούσης, Ζέρης, Ιωάννου, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Νικολιάς, Ρόκας.

Το ματς θα διευθύνει oκ. Στυλιαράς (Αιτωλ/νίας) με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο (Αχαΐας) και Ζυγούρη (Αιτωλ/νίας).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected