Διάφορα

Θωμάς Πέτγζαλης – Η νέα επιλογή στις κατασκευές κυψελών

Πατήστε πάνω στην παρακάτω φωτό, για να δείτε τις εξαιρετικές τιμές στην κατασκευή κυψελών, αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας για παραγγελίες ή οποιαδήποτε πληροφορία

ar2

Το εργαστήριο μας  σήμερα παράγει προϊόντα όλων των τύπων με τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διεθνή standards , που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με εγχώρια και ευρωπαϊκή ξυλεία ειδικά προσεγμένη και επεξεργασμένη για τις ανάγκες κατασκευής της κυψέλης.

Υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστεί άμεσα, γρήγορα και ποιοτικά κυψέλη αλλά και εξαρτήματα προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε επαγγελματία του χώρου της μελισσοκομίας με οποιαδήποτε παραλλαγή.

Η συνεχής επαφή με ειδήμονες στο χώρο της μελισσοκομίας, μας έδωσαν τη δυνατότητα να παράγουμε κυψέλες λειτουργικές και καλαίσθητες έχοντας ως πρώτη αρχή τις ανάγκες και την καλύτερη κερδοφορία των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Η έδρα του εργαστηρίου βρίσκεται στο ΜΕΛΙΣΣΙ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, σε ένα νομό που φημίζεται για την ποσότητα αλλά κυρίως για την ποιότητα του μελιού της

δείτε φωτό παρακάτω

Και εδώ φωτογραφίες από το εργαστήριο κατασκευής των κυψελών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected