Κατηγορίες
Αθλήματα

Α1 Χάντμπολ Ανδρών – Το pregame της 19ης αγωνιστικής

χαντμπολ1Η 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις για την «μάχη» της τετράδας, αλλά και της παραμονής. Ειδικότερα στην υπόθεση υποβιβασμός μετά τα τελευταία αποτελέσματα ομάδες που θεωρούνταν άνετες βαθμολογικά, ξαναμπήκαν σε περιπέτειες και πλέον καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια διεξάγονται σε Θεσσαλονίκη και Βέροια. Ο Φίλιππος υποδέχεται τον Φοίβο Συκεών με στόχο να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ομάδα των Συκεών κυνηγάει ουσιαστικά δύο αποτελέσματα, αφού ακόμα και με ισοπαλία θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα για την σωτηρία.

Η ΧΑΝΘ θα φιλοξενήσει τον Αρχέλαο στο τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής με την ομάδα της Κατερίνης να παίζει ίσως το «τελευταίο» της χαρτί για την σωτηρία.

Πολύ ενδιαφέρον ματς αναμένεται στο Κιλκίς με τον πάντα δυνατό και επικίνδυνο ΓΑΣΚ να αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι μαθηματικά ελπίζουν ακόμα σε είσοδο στην τετράδα, ενώ οι «Λύκοι» θέλουν να ψαλιδίσουν όσο μπορούν την διαφορά τους με την ΑΕΚ ενόψει της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι τα μεγάλα φαβορί κόντρα σε Αερωπό Έδεσσας και Αναγέννηση Βύρωνα, ενώ το παιχνίδι- φωτιά για την είσοδο στα πλέι οφ θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο Δαϊς με τον Δούκα να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Παρασκευή 11/4/2014
Α1 Ανδρών (19η αγωνιστική)
Φιλίππειο 15:30 (νέα ώρα), Φίλιππος Βέροιας- Φοίβος Συκεών (Μπέτμαν- Χασκής, Αγγελίδης)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Χατζηγεωργίου )
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρτεμιάν)
ΧΑΝΘ 18:00 (ΟΤΕ TV), ΧΑΝΘ- Αρχέλαος Κατερίνης (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)
ΔΓ Βύρωνα 19:45, Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΕΚ (Τσάκωνας- Κουτσός, Μίγκας)
Δευτέρα 14/4/2014
Α1 Ανδρών (19η αγωνιστική)
Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Ποσειδών Λουτρακίου (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected