Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Το pregame των σημερινών αγώνων

5f2994de006866684456a6958bb2e00c_LΟλοκληρώνεται η φάση των προημιτελικών του Europa League όπου θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λιόν με τη «γηραιά κυρία» να έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκρισή της στα ημιτελικά, έτσι ώστε να φτάσει και στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδό της. Στο πρώτο παιχνίδι, έκανε το πρώτο βήμα καθώς πέρασε νικηφόρα 1-0 από το «Ζερλάν» με γκολ στα τελευταία λεπτά και έχει τα πάντα στο χέρι της για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Πιο ξεκάθαρα μοιάζουν τα πράγματα στο ζευγάρι της Βαλένθια με τη Βασιλεία. Αυτό γιατί η ομάδα της Ελβετίας επικράτησε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Η έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς αν προκριθεί η Βασιλεία, τότε η Ελβετία θα περάσει την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Από τα σημαντικότερα παιχνίδια της συγκεκριμένης φάσης διεξάγεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» όπου η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την Πόρτο. Οι «δράκοι» πήραν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και καλούνται ναβ βρουν έστω ένα τέρμα που ουσιαστικά θα τη φέρει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τέλος στη Λισαβόνα, η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Άλκμααρ. Οι «αετοί» επικράτησαν 1-0 στο πρώτο ματς και έχουν το τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση και θα πρέπει να δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ για να μείνει εκτός.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected