Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Ο τελευταίος…χορός για τους 15 “μονομάχους”

μπαλα12

Μετά από 7 περίπου μήνες και 30 αγωνιστικές, το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής ολοκληρώνεται το Σάββατο 12/4. Πρωταθλητής αναδείχτηκε και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο οποίος στις 11 Μαϊου ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική, μία ομολογουμένως μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που καλείται να κάνει την υπέρβαση.

Από την άλλη πλευρά, οριστικά στην Α2 Ερασιτεχνική θα αγωνίζονται οι ΑΕ Αλεξάνδρειας (αποσύρθηκε από την αρχή του πρωταθλήματος), Νέα Γενεά Νικομήδειας και Νηρέας Βέροιας, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που τερμάτισε στη 13η θέση και για να παραμείνει στην Α1 θα πρέπει τόσο να κερδίσει την άνοδο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μέσω των μπαράζ όσο και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ Εθνική.

Στην αυριανή 30η αγωνιστική κρίνεται και η 12η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Α2 (μη άνοδος του ΠΑΟΚ και υποβιβασμός μίας ομάδας από τη Γ’), με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου να είναι το μεγάλο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση καθώς εκτός της δικής του νίκης κόντρα στον γειτονικό Φίλιππο Μελίκης, χρειάζεται και επικράτηση του Απόλλων Αγίου Γεωργίου στην έδρα του Φίλιππου Μέσης. Εξαιρετικά δύσκολη τέτοια εξέλιξη, δεδομένης αφενός της επιλογής του Φίλιππου για δύο αποτελέσματα (βολεύει και η ισοπαλία) αφετέρου και της αδιαφορίας των “πρασίνων” που έχουν οριστικά καταταγεί στην 13η θέση.

Ας δούμε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Φίλιππος Μέσης – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  (0-1)

Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νεοκάστρου  (4-1)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Καψόχωρας  (3-1)

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Αλεξάνδρειας  (3-0)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Άτλας Ζερβοχωρίου  (1-0)

Αχιλλέας Νάουσας – Νηρέας Βέροιας  (2-1)

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  (3-4)

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας  (0-3)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

*Η χρονιά για τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ολοκληρώνεται την Τρίτη 15/4 με το 1ο All Star Game που διοργανώνει το Imathia Sports News. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να δώσουν το παρόν στις 15.00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Κουλούρας, σε έναν αγώνα-γιορτή με γενική είσοδο 2€ ως ενίσχυση σε φορείς και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected