Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Κώστας Καρβούνης MVP της 29ης αγωνιστικής!

Καρβούνης Κώστας

Με τη συμμετοχή 1103 αναγνωστών μας για τις τρεις μέρες ψηφοφορίας, ο Κώστας Καρβούνης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων ανακηρύχθηκε στα MVP της 29ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική και έγινε ο 35ος από τους 36 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο 1ο All Star Game των Ερασιτεχνών παικτών που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τρίτη 15/4 (15.00, γήπεδο Κουλούρας). Ο νεαρός παίκτης των «πρασίνων» πέτυχε «καρέ» στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Απόλλων Γεωργίου και μέσω της επιλογής των αναγνωστών, κέρδισε μία θέση στη γιορτή του ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τρίτη.

Από την άλλη πλευρά, στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Βασίλης Σιδηρόπουλος της ΑΕ Χαρίεσσας (σκόρερ του πρώτου τέρματος κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας), ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Γιώργος Γατόπουλος του Φίλιππου Μέσης, που ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του στην έδρα της ΑΕ Καψόχωρας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1103 αναγνώστες μας :

Κώστας Καρβούνης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  753 ψήφους – 66.67%

Βασίλης Σιδηρόπουλος (ΑΕ Χαρίεσσας) 176 ψήφους – 15.99%

Κώστας Παπαδόπουλος (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου)  118 ψήφους –  10.67%

Γιάννης Γατόπουλος (Φίλιππος Μέσης)  33 ψήφους – 3.01%

Τις υπόλοιπες 23 ψήφους πήραν οι Σωτήρης Παπαδόπουλος (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου), Γιώργος Βοργιατζίδης (Ατρόμητος Διαβατού) και Σάκης Ανδρίτσος (Αχιλλέας Νεοκάστρου)

error: Protected