Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Φωστήρας (1-0) Για 77′ ο Ζούρκος

d59e1e7564d76daef8f2b8a0848e14dd_LΠρωταγωνιστικό ρόλο στα πλέι όφ παίζει ο Αιγινιακός μετά τη νέα νίκη που πέτυχε. Λίγες μέρες μετά το διπλό στο Πανθεσσαλικό επί της Νίκης Βόλου η ομάδα του Αιγινίου επιβλήθηκε 1-0 του Φωστήρα στην έδρα της και παραμένει στην τρίτη θέση των μπαράζ ανόδου για τα σαλόνια της Super League.

Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στο ματς και προσπαθούσε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής να ανοίξει το σκορ. Στο 35΄ μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Φαμπίνιο. Το γκολ ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55′ όταν ο Κουτσοσπύρος με σουτ έκανε το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Κατερινιώτες όταν δυο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ζιαμπάρης, που σταμάτησε αντικανονικά τον Μανζάνο.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια μεγάλη φάση με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αιγινιακός : Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (77′ Πέντα), Μανζάνο (89′ Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (62′ Μπελόν), Κουτσοσπύρος.

Φωστήρας : Γιαννιώτης, Γκίνο (85′ Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (58′ Κακαράς), Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected