Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Επίσημα Γκιγκς!

34f63d9e19abc0d14aab857e75b1bf55_LΜε ανακοίνωσή τους οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβεβαίωσαν τις φήμες για προσωρινή πρόσληψη του Ράιαν Γκιγκς, μέχρι να βρεθεί ο μάνατζερ που θα αναλάβει μόνιμα τον σύλλογο

Από την πρωί της Δευτέρας, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες περί απόλυσης του Ντέιβιντ Μόγες, ήταν αναμενόμενο πως ο Ράιαν Γκιγκς θα έχει τον πρώτο λόγο να αναλάβει προσωρινά την ομάδα. Αυτή τη φημολογία επιβεβαίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωσή της λίγη ώρα μετά την επίσημη απομάκρυνση του Μόγες, επισημοποιώντας τη συμφωνία με τον Ουαλό «θρύλο» του συλλόγου.

«Μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει πως ο Ράιαν Γκιγκς –ο πιο επιτυχημένος παίκτης του συλλόγου- αναλαμβάνει τα ηνία της πρώτης ομάδας μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος μάνατζερ του συλλόγου. Η ομάδα δεν θα κάνει άλλο σχόλιο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανεύρεσης του τεχνικού που θα αναλάβει μόνιμα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 40χρονος Γκιγκς αναλαμβάνει για τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν και θα έχει στο πλευρό του τον Νίκι Μπατ ως συνεργάτη, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά στην Premier League.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected