Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Το νέο σούπερ σποτ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας! (vid)

ROΗ Νike έχει συνηθίσει τον κόσμο σε εντυπωσιακά διαφημιστικά σποτ ενόψει των Παγκοσμίων Κυπέλλων και το ίδιο έκανε και τώρα ενόψει της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής στη Βραζιλία που ξεκινάει τον Ιούνιο.  Το Sport24.gr ήταν εκεί, δίνοντας το παρόν σε άλλο ένα γεγονός παγκόσμιου βεληνεκούς και αστέρων.

Η διάσημη εταιρία αθλητικών ειδών έβαλε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Αντρές Ινιέστα, Νεϊμάρ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γουέιν Ρούνι, Εντέν Αζάρ και Αντρέα Πίρλο σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και η συνέχεια είναι απολαυστική, με το φινάλε του σποτ να περιλαμβάνει και τη… σύντροφο του CR7, Ιρίνα Σάικ, να μοιράζει φιλιά!

f1

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο φιλμ έχει τον τίτλο “Winner Stays” και είναι το δεύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής καμπάνιας της Nike για το 2014 “Risk Everything”.

http://www.youtube.com/watch?v=3XviR7esUvo

“Νιώθουμε το πάθος των παικτών για το παιχνίδι, είτε πρόκειται για τους καλύτερους του κόσμου που θα αγωνιστούν στη Βραζιλία είτε για ερασιτέχνες στο πάρκο ή το δρόμο.

Το “Winner Stays” μιλά για μια εμπειρία που κάθε νέος παίκτης στον κόσμο θα αναγνωρίσει: το συναγωνισμό με φίλους και την ιδέα του να παίζεις με τους ήρωές σου ή να προσποιείσαι ότι είσαι ένας από αυτούς”, σχολιάζει ο Davide Grasso, Chief Marketing Officer της Nike, και προσθέτει:

 

“Είμαστε περήφανοι για τις ποδοσφαιρικές καμπάνιες μας, που γίνονται πάντα αντικείμενο συζητήσεων σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, εμπνέοντας και διασκεδάζοντας. Πιστεύουμε στο ατρόμητο, συναρπαστικό ποδόσφαιρο και αυτό θέλαμε να παρουσιάσουμε.

Οι παίκτες της Nike παίζουν στα όρια, επειδή γνωρίζουν ότι οι μεγάλες στιγμές γεννιούνται από την προσπάθεια για κάτι μοναδικό και ασυνήθιστο.

Παρακολουθούμε το παιχνίδι για να εντοπίσουμε αυτές τις στιγμές, καθώς μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε τις δικές μας. Αυτό ακριβώς είναι το Risk Everything. Αν είσαι έτοιμος να πάρεις το ρίσκο, ποιός ξέρει τι μπορεί να καταφέρεις!”

Το “σενάριο” του διαφημιστικού

Το φιλμ ξεκινά από ένα πάρκο, όπου δυο παρέες φίλων προκαλούν η μια την άλλη για ένα παιχνίδι όπου θα συνεχίσει μόνο ο νικητής.  Η ένταση ανεβαίνει, “Εγώ είμαι ο Cristiano Ronaldo” λέει κάποιος. Ένας από τους αντιπάλους δηλώνει πως τότε εκείνος θα είναι ο Neymar.

 

Σε κλάσματα δευτερολέπτου, ένα φαινομενικά απλό παιχνίδι μεταξύ φίλων μετατρέπεται σε ανελέητο αγώνα, με τη βοήθεια των δεξιοτήτων της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής αφρόκρεμας. Καθώς εξελίσσεται το ματς, οι παίκτες φωνάζουν τα ονόματα γνωστών ποδοσφαιριστών το ένα μετά το άλλο και, πλέον, μπαίνουν στο παιχνίδι οι Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Eden Hazard και Gonzalo Higuain.

Ο Ronaldo σκοράρει με μια βολίδα και κάνει το 1-0 για την ομάδα του, ενώ πειράζει έναν από τους αντιπάλους, λέγοντας ότι “το πλήθος έχει τρελαθεί”, πράγμα που όντως συμβαίνει ακριβώς πίσω του. Ο αντίπαλός του όμως δεν πτοείται, και του απαντά ότι 50.000 άνθρωποι φωνάζουν το όνομά του ενώ ο ίδιος φορά στα πόδια του το Magista, ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι που δεν έχει καν κυκλοφορήσει. Ο Ronaldo ανταπαντά, δείχνοντας για πρώτη φορά το νέο Mercurial Superfly.

Το ματς συνεχίζεται και προστίθενται νέοι παίκτες: Ο Gerard Pique κάνει ένα τολμηρό τάκλιν, ο David Luiz εμφανίζεται παρέα με τον κλώνο του, ενώ το όνειρο ενός αγοριού να γίνει Andrés Iniesta καταρρέει σε μια διασκεδαστική στιγμή μπερδέματος με τα ονόματα. Πρόκειται για έναν κοσμοϊστορικό αγώνα.

Ο Neymar ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ ο αληθινός Iniesta κάνει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους με ένα εντυπωσιακό σουτ. Ο Rooney απαντά με ένα σουτ από μακριά και κάνει το σκορ 2-2, ενώ στη γιγαντοοθόνη εμφανίζεται το μήνυμα “Το επόμενο γκολ κερδίζει!”.

Εκείνη τη στιγμή ξεκινά μια αντεπίθεση, και ο τελευταίος παίκτης ανατρέπεται στη μικρή περιοχή από τον David Luiz. Ο Ronaldo πλησιάζει για να εκτελέσει το πέναλτι, όμως τον σπρώχνει στην άκρη ο τολμηρός νεαρός, που αρπάζει την ευκαιρία να ρισκάρει τα πάντα και να αναλάβει την ευθύνη για την πιο καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού.

► Οι παίκτες που εμφανίζονται στην ταινία είναι οι Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Eden Hazard, Andrea Pirlo, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Mario Gotze, Thiago Silva, Thibaut Courtois, Tim Howard, David Luiz και…David Luiz.

► Tο δημιουργικό του “Winner Stays” ανέλαβε η Wieden + Kennedy.

► Στο φιλμ “Winner Stays” εμφανίζονται επίσης, αθλητές και εκλεκτοί καλεσμένοι όπως οι Kobe Bryant, Jon Jones, Anderson Silva, Irina Shayk και ο Απίθανος Hulk.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected