Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής Ψαχνών – Κέρκυρα (1-1) Για 90′ ο Μαραγκός

2a56e3220fd72f52ba45aeb03fcee2da_LΣε νέα απώλεια βαθμών υποχρέωσε την Κέρκυρα ο Ηρακλής Ψαχνών με την ισοπαλία 1-1 στην Εύβοια και οι δύο «μονομάχοι» έμειναν… ζωντανοί για την άνοδο.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 5’ για τους γηπεδούχους με το σουτ του Τσιμότζι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 13’ ο Βρονταράς μπλόκαρε την προσπάθεια του Κρητικού.

Οι Φαίακες προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο επόμενο λεπτό, ο Γκόμεζ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 33’ ο Σίκιμιτς απώλεσε τεράστια ευκαιρία, όταν βρέθηκε ενώπιον κενής εστίας αλλά το «τακουνάκι» που έκανε πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ευτύχησε να προηγηθεί σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σουάνη, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Αθανασόπουλο και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο αναζητώντας την ισοφάριση, αλλά στο 52’ ο Βρονταράς έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κρητικού, ενώ στο 57’ οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Μπουμάλ, αλλά για μία ακόμα φορά ο τερματοφύλακας των νησιωτών απέκρουσε.

Η… πολιορκία του Ηρακλή έφερε… καρπούς με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με τον Μπουμάλ. Ο δυναμικός άσος του συλλόγου των Ψαχνών με ωραία εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βρονταρά και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι γηπεδούχοι έδωσαν… χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, με τον Σουάνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 82’ μια και το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Ηρακλής Ψαχνών : Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Τσούτσης (46’ Σταματής), Γκμπαγκουιντί (70’ Οχάντζα, 86’ λ.τρ. Ντελέκος), Μπουμάλ, Κρητικός.

Κέρκυρα : Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κόντος (65’ Μπεριάν), Ανδρεόπουλος (74’ Παρασκευαΐδης), Σίκιμιτς (83’ Μπαλντοβαλίεφ).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected