Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Τρίκαλα 0-0

DSCN9645Ένα από τα πλέον μέτρια ποιοτικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς, παρακολουθήσαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου του Μακροχωρίου. Ένωση και ΑΟΤ έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στη σημερινή αναμέτρηση. Οι φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τους δύο τερματοφύλακες να δηλώνουν παρόν σε ισάριθμες φάσεις, που αποτελούν ουσιαστικά και τις πιο καλές ευκαιρίες του αγώνα.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σήμερα σε ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που ουσιαστικά αναμενόταν καθώς “ασπρόμαυροι” και “κοκκινόμαυροι” δεν έχουν συγκεκριμένους στόχους για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Για την Ένωση ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί ακόμη η μαθηματική παραμονή, με την ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα να χρειάζεται μία νίκη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο νεαρός προπονητής επέλεξε τον Μάριο Αργυρόπουλο για το αρχικό σχήμα, ενώ ο ομόλογος του στον ΑΟΤ, Τάσος Μπεριτζάς δεν ξεκίνησε τους Χρήστο Καραγιάννη και Τόλη Χαλιμπάκη, με τον πρώτο να μην βρίσκεται καν στην αποστολή και τον δεύτερο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να κάθεται στον πάγκο.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, μία για κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε πολλά λάθη και παιχνίδι κέντρου κυρίως, με τον αγωνιστικό χώρο να μη βοηθά σε καμία περίπτωση την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να παίξουν με τη μπάλα κάτω. Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να παίξουν κυρίως από τα πλάγια, με τον ιδιαίτερα ορεξάτο Αντώνη Ηλιάδη να παίρνει πρωτοβουλίες, χωρίς ωστόσο το ιδανικό αποτέλεσμα, ενώ το κεντρικό δίδυμο των φιλοξενούμενων (Στάμος, Πάτρας) είχαν τον πρώτο λόγο στις εναέριες μονομαχίες. Από την άλλη πλευρά, οι επιθετικές ενέργειες των παικτών του ΑΟΤ σ’ αυτό το διάστημα, ήταν ελάχιστες και περιορίστηκαν στις ατομικές ενέργειες των Πέντσα και Μυργιώτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τους “ασπρόμαυρους” να δημιουργούν καταστάσεις στα καρέ του Ψωμιάδη, αλλά οι τρεις καλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα. Πολύ καλές στιγμές είχε και η ομάδα της Θεσσαλίας, με τον Σταματέλο να σταματά τις προσπάθειες των Πέντσα και Μυργιώτη. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Μάστακα από την Θεσσαλονίκη, βρήκε τις δύο ομάδες  να μοιράζονται τους βαθμούς και να ανανεώνουν το ραντεβού τους (εφόσον βρεθούν βεβαίως στον ίδιο όμιλο) για το νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Το “φιλμ” του αγώνα

17′ Εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών της Ένωσης, ο Αντώνης Ηλιάδης πασάρει από δεξιά στον επερχόμενο Καφέ, αλλά ο τελευταίος δεν πιάνει “γεμάτα” το σουτ και η μπάλα πηγαίνει παράλληλα με το τέρμα.

43′ Κίτρινη κάρτα Λουϊζίδης.

44′ Σέντρα του Πέντσα από αριστερά, κεφαλιά του Μυργιώτη, η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία του Σταματέλου.

50′ Κίτρινη κάρτα Σαρηγιαννίδης.

52′ Κίτρινη κάρτα Τσακαλίδης.

58′ Σέντρα του Αργυρόπουλου από δεξιά, κεφαλιά του Αντώνη Ηλιάδη στο πρώτο δοκάρι, απομακρύνει με τα πόδια ο Φωμιάδης.

63′ Σέντρα του Μυργιώτη από δεξιά, εξ επαφής ο Πέντσας δεν μπορεί να νικήσει τον Σταματέλο, που αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του υψηλόσωμου επιθετικού.

65′ Σουτ του Αντώνη Ηλιάδη, αποκρούει ο Ψωμιάδης, στην επαναφορά ο Σπανός “φάτσα” με το τέρμα, βρίσκει όμως αέρα και η μπάλα απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

77′ Πάσα του Αντώνη Ηλιάδη από τον άξονα στον Καφέ, διαγώνιο σουτ από δεξιά, αποκρούει ο Ψωμιάδης.

84′ Κίτρινη κάρτα Γρηγόρης Ηλιάδης.

85′ Κίτρινη κάρτα Μυργιώτης

90+1′ Κίτρινη κάρτα Μαυριδόγλου.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σταματέλος, Ηλιάδης Γ., Μαυριδόγλου, Σαλέπης, Σαρηγιαννίδης, Ελευθεριάδης (66′ Γεωργίου), Πιέτρα, Τσακαλίδης, Αργυρόπουλος (59′ Σπανός), Ηλιάδης Α., Καφές.

Τρίκαλα : Ψωμιάδης, Ηλίας Α., Κάλφας (75′ Φορτούνης), Λουϊζίδης, Πάτρας, Στάμος, Σακελλαρίδης, Μυργιώτης, Ιωαννίδης (64′ Κλαπανάρας), Τεντολούρης (86′ Ηλίας Μ.), Πέντσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected