Κατηγορίες
Basket

ΝΒΑ – Η απίστευτη αντίδραση των παικτών στον ρατσιστή πρόεδρο (vid)

NBA: Playoffs-Los Angeles Clippers at Golden State WarriorsΗ αντίδραση στο ΝΒΑ κατά του ρατσιστή ιδιοκτήτη των Κλίπερς είναι συνολική, ακόμη και από τους παίκτες και τους φίλους της ομάδας του!

Οι παίκτες, λίγο πριν ξεκινήσουν το ζέσταμα για το 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Γουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ, πήγαν στο κέντρο του γηπέδου και όλοι μαζί πέταξαν το πάνω μέρος από τις φόρμες που φορούσαν, προκειμένου να μην φαίνεται πουθενά το σήμα και το όνομα της ομάδας!

Επιπλέον φόρεσαν ανάποδα τα κοντομάνικα φανελάκια που είχαν από μέσα έτσι ώστε να είναι σίγουροι γι αυτό!

Ταυτόχρονα στις εξέδρες υπήρχαν δεκάδες πλακάτ κατά του ρατσισμού και με το μήνυμα πως ο Μάτζικ Τζόνσον θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο γήπεδο. Η αντίδραση βεβαίως είναι συνολική, άπαντες καταδίκασαν τα όσα είπε, ενώ σχόλιο καταδίκης έκανε και ο Ομπάμα.

Σίγουρα ο κ. Στέρλινγκ δεν θα ένιωσε και πολύ βολικά μόλις είδε ή πληροφορήθηκε την αντίδραση των ίδιων του των παικτών.

Μακάρι βεβαίως να είχαμε ανάλογες αντιδράσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε πρόκειται για ρατσιστικές συμπεριφορές, είτε για επεισόδια και υβριστικά συνθήματα που ξεφεύγουν. Να λοιπόν που παίκτες δισεκατομμυρίων αντιδρούν στον παραλογισμό, γιατί να μην τον κάνουν επιτέλους και οι δικοί μας;

δείτε το βίντεο εδώ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected