Κατηγορίες
Football League

Football League – Μία αγωνιστική..φωτιά!

109d93a46146378bc89ce8e105dfcf0f_L

Στα μισά του μίνι πρωταθλήματος έφτασαν οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Football League, καθώς η 7η αγωνιστική με την οποία πέφτει η… αυλαία του πρώτου γύρου διεξάγεται την Κυριακή (4/5).

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στην Κέρκυρα, όπου οι Φαίακες υποδέχονται τον Αιγινιακό. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν να γευτούν τη χαρά τη νίκης από την 2η αγωνιστική κι επιζητούν το τρίποντο ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

Επίσης, κυρίως λόγω ονομάτων κι όχι λόγω βαθμολογικής θέσης, τα… φώτα στρέφονται και στο Καυταντζόγλειο όπου ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου. Οι Θεσσαλοί θέλουν να μείνουν στην κορυφή αυξάνοντας τις ελπίδες τους για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τη «μεγάλη κατηγορία», την ώρα που ο «Γηραιός» μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα έμεινε τελευταίος με 7 βαθμούς διαφορά από την κορυφή κι ελάχιστες ελπίδες για την πρώτη τριάδα.

Από κει και πέρα, στα Ψαχνά ο Ευβοιώτης Ηρακλής υποδέχεται τον Φωστήρα. Η ομάδα του Γράφα θέλει το τρίποντο ώστε να μείνει σε… τροχιά ανόδου ούσα η μόνη που αγνοεί την ήττα στα πλέι οφ, ενώ ο «Φονέας» θέλει να επεκτείνει το δικό του αήττητο στις 5 αγωνιστικές.

Τέλος, την ίδια ώρα με το ματς στο Καυταντζόγλειο διεξάγεται και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τα Χανιά στο ΕΑΚ. Οι Θεσσαλοί θέλουν να πλασαριστούν ξανά στην πρώτη τριάδα, αγνοώντας τη χαρά της νίκης από την πρώτη (!) αγωνιστική, με τους Κρητικούς να θέλουν να αποφύγουν την ήττα καθώς ήδη μετρούν 4, τις περισσότερες στα πλέι οφ. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Κυριακή 4/5

15.00: Ηρακλής Ψαχνών – Φωστήρας

15.00: Κέρκυρα – Αιγινιακός

18.00: Ολυμπιακός Βόλου – Χανιά

18.00: Ηρακλής – Νίκη Βόλου

δείτε εδώ τη βαθμολογία των play-off

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected