Football League

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Χανιά (0-0) Για 90′ ο Παπατζίκος

pagkalos-arvanitisΟι Βολιώτες είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την υπεροχή όντας το απόλυτο αφεντικό και όποτε ήθελαν απειλούσαν απ’ όπου ήθελαν. Παρά του ότι οι Κρητικοί άφησαν ανοιχτούς τους χώρους στους γηπεδούχους, φάνηκαν διαβασμένοι στο αμυντικό κομμάτι, ενώ λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις να κλέψουν τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν φουριόζοι πιέζοντας ασφυχτικά τον αντίπαλο, όμως λίγο η αστοχία των Μόνχε, Γκούρμα λίγο ο Θεοδωρόπουλος (έσωσε από τα χτυπήματα των Γκούρμα στο 19′ και Κατσίκη στο 36′) έστειλαν τις δυο ομάδες με το μηδέν στα αποδυτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι εκείνη την στιγμή, ο Γκίτκος ήταν ο πιο χαλαρός απ’ όλους καθώς οι Χανιώτες δεν είχαν απειλήσει επ ουδενί την περιοχή του.

Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με τους «μπλε» να ισορροπούν κάπως την κατάσταση στα μισά, με τους παίκτες του Παντέλη ωστόσο να έχουν σαφή προβάδισμα στην γραμμή κρούσης στα τελευταία λεπτά. Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία των Θεσσαλών να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Δεινόπαπας βγήκε στην αντεπίθεση, έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά ο πορτιέρο του ΑΟ Χανιά είπε ξανά «όχι», αποκρούοντας ενστικτωδώς την μπάλα.

Στην εκπνοή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μια με τον Μανωλά, μια με τον Μαραγκουδάκη έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο πρώτος σούταρε πάνω στον πορτιέρο των γηπεδούχων, ενώ ο δεύτερος ύστερα από σέντρα του Παγώνη αστόχησε στα τρια μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Κωστούλας (67′ Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Κατσίκης (46′ Δεινόπαπας), Μπρέσκα, Μόνχε (70′ Ιωάννου), Γκούρμα

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Τσατσαρής (85′ Χατζηησαϊας), Βαλλιάνος (76′ Τσάτσος), Κοσταντίνοφ (58′ Καμπλιώνης), Μαραγκουδάκης

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected