3o EM-DA Cup Κοινωνικού Σκοπού – Πρεμιέρα σήμερα με τρία ματς!

logo smallΞεκινά σήμερα στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου, η πρώτη φάση του 3ου EM-DA Cup 6×6 Κοινωνικού Σκοπού, με τη συμμετοχή 38 ομάδων από την Ημαθία και την Πιερία. Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα, καθώς θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε σάλα, με όλους τους κανονισμούς που διέπονται μέσα από την ΕΠΟ. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει 9 ομίλους, επτά από τους οποίους αποτελούνται από 4 ομάδες και δύο από 5.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για τους ομίλους A,C και D, με την αναμέτρηση “Το Στέκι – Cafe Mexx” να ξεχωρίζει λόγω της παρουσίας του περσινού κατόχου του 2ου Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού. Η ομάδα του Βασίλη Παπαθυμιόπουλου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το τρόπαιο της και ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο την ομάδα από το Γιαννακοχώρι, αρχηγός της οποίας είναι ο Χρήστος Κακούδης που αγωνίζεται στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Θυμίζουμε πως μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες από τις κερκίδες του ΔΑΚ, χωρίς καμία επιβάρυνση και με δεδομένη την παρουσία κυλικείου από πλευράς των υπευθύνων των εγκαταστάσεων. Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής πρώτης μέρας του 3ου EM-DA Cup :

20.00  Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Μπαλτουβάνος» (Μακροχώρι) – Silk Oil Κολινδρός (Group D)

21.00  Το Στέκι (Βέροια)– Mexx Cafe Γιαννακοχώρι (Group A)

22.00  Ο Κλειδαράς (Βέροια) – Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Ρέντα» Μελίκη (Group C)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected