Κατηγορίες
Football League

Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα (0-0) Στο 63′ ο Μαραγκός

4a138c923e0aa4035d2d0fd61a156669_LΜε στόχο τη νίκη παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ, αναλαμβάνοντας την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας για το γκολ. Η Κέρκυρα είχε ρίξει το βάρος στα ανασταλτικά της καθήκοντα, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει. Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη διπλή ευκαιρία στο 42’ με τους Μπρέσκα και Πινδώνη, όμως ο Κουτζαβασίλης αντέδρασε σωστά.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει απίστευτες ευκαιρίες να σκοράρει. Οι Μπρέσκα και Γκούρμα ήταν μοιραίοι για τους «ερυθρόλευκους», καθώς απώλεσαν μοναδικές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Η κορυφαία φάση σημειώθηκε στο 81’, όταν ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε σουτ του Μπρέσκα και ο επερχόμενος Γκούρμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Καρράς (20’ Κόμνος), Πινδώνης, Κριστόμπαλ, Καρίλ  (78’ Καρίλ), Μπρέσκα, Νικολιάς (66’ Μόνχε), Γκούρμα

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης (63’ Μαραγκός), Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Γκόμεζ, Κόντος (46’ Σουάνης), Μπέριαν, Ανδρεόπουλος, Σίκιμιτς (58’ Μπαλντοβαλίεφ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected