Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Επιβράβευση για τη δουλειά του Παράσχου

2e1f38c2baafb0584bd41e7fb80e24c8_L

Η δουλειά που έχει κάνει στον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τη διοίκηση της ΠΑΕ που είχε εκφράσει ανοικτά την επιθυμία της να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό και για τη νέα σεζόν.

Έτσι, οι δυο πλευρές συναντήθηκαν την Δευτέρα (19/5) και δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια με τη συζήτηση όπως ήταν φυσικό να επεκτείνεται και στο μπάτζετ αλλά και τον εν γένει σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μάλιστα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν και απαντήσεις από τους παίκτες στους οποίους έχει προταθεί νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Γιώργο Παράσχο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 -2015. Ο  προπονητής κλήθηκε τελικά σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας συγκέντρωσης, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου οριστικοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας ώστε από αύριο κιόλας να “τρέξει” ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected