Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το τελευταίο εισιτήριο και η φιέστα

Μόλις ένα 24ωρο πριν το τέλος της φετινής (συναρπαστικής ομολογουμένως) Γ Εθνικής και στον 3ο όμιλο απομένει μία εκκρεμότητα για την παραμονή στην κατηγορία. Ρήγας Φεραίος και Μαχητής Τερψιθέας “ερίζουν” για ένα εισιτήριο, με τους “κυανόλευκους” της Μαγνησίας να έχουν το πάνω χέρι καθώς θέλουν έναν βαθμό στην αυριανή τελευταία αγωνιστική για να ανανεώσουν την παρουσία τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αγωνίζεται στην Εύβοια κόντρα στον οριστικά τρίτο ΑΟ Κύμης, ενώ ο Μαχητής Τερψιθέας μεταβαίνει στη Λαμία, όπου θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής. Το συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου θέλει μόνο νίκη στη Φθιώτιδα και ταυτόχρονα ήττα του Ρήγα στην Εύβοια, ώστε να…κλέψει το εισιτήριο της παραμονής καθώς σε ισοβαθμία υπερτερεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-0, 0-1).

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Λαμία ετοιμάζεται για τη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου, σε μία αναμέτρηση που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, θα ξεκινήσει στις 19.00 (οι άλλες αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης στις 17.00) Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Χαλκίδα υποδέχεται στην Εύβοια τον επίσης υποβιβασμένο ΦΑΣ Νάουσα, ο Δωτιέας Αγιάς σφραγίζει την παραμονή κόντρα στον γειτονικό Αμπελωνιακό, το Μακροχώρι υποδέχεται τον Αχιλλέα Δομοκού και ο ΑΟ Καρδίτσας τον οριστικά δεύτερο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Τέλος, τα Λευκάδια κατακτούν τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πυργετό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής, που για μία ακόμη φορά θα καλυφθεί LIVE από το Imathia Sports News) :

ΑΟ Χαλκίς – ΦΑΣ Νάουσα

Δωτιέας Αγιάς – Αμπελωνιακός

Λαμία – Μαχητής Τερψιθέας

Μακροχώρι – Αχιλλέας Δομοκού

ΑΟ Καρδίτσας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Λευκάδια – Πυργετός

ΑΟ Κύμης – Ρήγας Φεραίος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected