Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Ματς “θρίλερ” σήμερα! (20/5)

DSCN9200

Μία εξαιρετική από πολλές απόψεις αγωνιστική μέρα παρακολουθήσαμε σήμερα στο ΔΑΚ “Βικέλας”, στην 12η μέρα από την έναρξη του φετινού 3ου EM-DA Futsal Cup Κοινωνικού Σκοπού. Τα παιχνίδια ήταν δραματικά σε εξέλιξη (με εξαίρεση το δεύτερο χρονικά) και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, δίνοντας το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει τόσο στα μπαράζ όσο και στα νοκ άουτ.

Στο πρώτο παιχνίδι, το “Κάστρο” από τη Βεργίνα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών παικτών των “Goody’s“, οι οποίοι με την ήττα τους αυτή αποχαιρετούν τη διοργάνωση. Οι “μωβ” από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα “Scandal”-“Μπρίκι” για να δουν αν τερματίσουν στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Για να συμβεί το πρώτο, θα πρέπει το “Μπρίκι” να ηττηθεί με 4 γκολ διαφορά από την ομάδα από τη Μελίκη.

Με διψήφια διαφορά τερμάτων ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο “X Net” και τα Κουφώματα “Alu-Syn“, με τους πρώτους να τερματίζουν οριστικά στην τρίτη θέση μετά το αποτέλεσμα του τελευταίου χρονικά αγώνα ανάμεσα στους Βετεράνους του Χάντμπολ με αντίπαλο το “Σπριτόκουτο“. Οι “κίτρινοι” τερμάτισαν οριστικά πρώτοι και προκρίνονται απευθείας στα νοκ-άουτ ενώ η ομάδα από τη Βέροια θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση όλων των ομίλων για να δει αν είναι στους πέντε καλύτερους δεύτερους, που σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εντυπωσιακό και συνάμα δραματικό σε εξέλιξη ματς διεξήχθη στις 21.00, με το Συνεργείο “Tzimos Service” να επικρατεί στο τέλος επί του Καφέ “Τσαγκαράδικο” και να παίρνει σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του όσον αφορά την απευθείας πρόκριση ή το καλό πλασάρισμα στις Ειδικές Βαθμολογίες. Στα αξιοσημείωτα της συγκεκριμένης συνάντησης, η παρουσία του ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Σάκη Μουλόπουλου που κατάγεται από την περιοχή. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σημερινοί σκόρερ των 36 γκολ που επιτεύχθηκαν και οι βαθμολογίες :

(Group G)  Cafe Bar «Da Manha» Βέροια – «Mr Wurst» Βέροια 0-3 α.α.

(Group Β)  Καφέ «Κάστρο» Βεργίνα – «Goody’s» Βέροια  7-6 (5′-16′-42′ Μουρατίδης, 11′ Ρούτσι, 14′ Μπατσίλας, 22′ Στεργιόπουλος, 27′ Λιλιόπουλος Μ. / 4′-12′ Αναστασίου Δ., 23′ Παπαδίνας, 38′-48′ Χατζηγεωργίου, 39′ Βρέσκας)

(Group F)  »X Net» Internet Station Βέροια – Κουφώματα «Alu Syn» Βέροια  11-0 (6′-20′-31′-46′ Καλφούντζος, 11′ Πατσιαβούρας, 17′-22′-28′ Κοτζαχρήστος, 29′ Ιωαννίδης, 40′-49′ Λιακόπουλος, 41′ Φασίδης)

(Group H)  Καφέ «Τσαγκαράδικο» Βέροια – Συνεργείο «Tzimos Service» Μελίκη  2-4 (21′ Κουκλανιώτης, 46′ Πουρνάρας / 38′-44′ Τσάκαλος, 45′ Λουμάνι, 50′ Μουλόπουλος)

(Group F)  Βετεράνοι Χάντμπολ – Καφέ «Σπιρτόκουτο» Βέροια 4-2 (4′-48′ Παπαδόπουλος, 8′ Γιούπης, 11′ Πρωτογέρης / 29′ Ζερδαλής, 38′ Σίμος)

Κίτρινη κάρτα : Αναστάσης (37′)

δείτε εδώ το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/5) και Παρασκευής (23/5) και εδώ τις βαθμολογίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected