Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Γαλατάδων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0

DSCN9255Μεγάλη ευκαιρία απώλεσε ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική και ταυτόχρονα να θέσει εκτός διεκδίκησης τον σημερινό του αντίπαλο, Ολυμπιακό Γαλατάδων.

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στη γειτονική Πέλλα και κατέγραψε το ρεπορτάζ της αναμέτρησης, αλλά και τα στιγμιότυπα της ισόπαλης αναμέτρησης.

Μπορεί ωστόσο να μην υπήρξε νικητής εντός αγωνιστικού χώρου, υπήρξε όμως στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου των Γαλατάδων. Αυτός ήταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που έδωσε βροντερό παρόν σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας και με συνθήματα προσπάθησε να “σπρώξει” τον “δικέφαλο” προς τη νίκη. Αυτή τελικά δεν ήρθε, οι 150 περίπου φίλου της Ημαθιώτικης ομάδας έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη, στο πλέον καθοριστικό όπως χαρακτηρίζεται πλέον αγώνα της Αρναίας, με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλων.

Οι παίκτες του Πασχάλη Μπρατάνη δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αποβολή του Σάκη Τόπκα στο 15ο λεπτό (ανέτρεψε τον Γιώργο Κίτσα ο οποίος σύμφωνα με τον ρέφερι κ. Παπαδόπουλο ήταν σε προφανή θέση για γκολ) και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Μπόικου. Η σημερινή εμφάνιση δεν θύμισε σε τίποτε την αντίστοιχη του Χέρσου πριν μία εβδομάδα και μάλιστα στο 75′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτη Κίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αποτελεί σημαντικό πλήγμα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Αρναίας και παράλληλα με την δεδομένη απουσία του Γιώργου Μπουκλά, μειώνει τις επιλογές για τα μετόπισθεν.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός αν και έμεινε από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στη συνέχεια και παρά την σαφέστατη υπεροχή του ΠΑΟΚ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, δεν κλείστηκε και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 33′ πέτυχαν τέρμα με τον Γκάρτσιο, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό, μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες και τους 100 με 150 περίπου φίλους της ομάδας.

Το φιλμ της αναμέτρησης

6′ Σουτ του Ζωγράφου από τον άξονα, μπλοκάρει ο Μπόικος.

8′ Κίτρινη κάρτα Τσελέπης

13′ Εκτέλεση κόρνερ για τον Ολυμπιακό από δεξιά, ο Βοτάρης πιο ψηλά από όλους, η κεφαλιά του όμως περνά λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Θεοδώρου.

15′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τόπκα, που ανέτρεψε τον Γιώργο Κίτσα πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ είχε φύγει στην πλάτη του αμυντικού του Ολυμπιακού.

18′ Σέντρα του Ζωγράφου από δεξιά, πλασέ του Γιώργου Κίτσα από καλή θέση, αποκρούει ο Μπόικος.

49′ Κάθετη πάσα του Γιώργου Κίτσα με στόχο τον Θανάση, ο Μπόικος κάνει την έξοδο και προλαβαίνει την κατάλληλη στιγμή.

63′ Εκτέλεση φάουλ του Τσελέπη, μπλοκάρει στη γωνία του ο Θεοδώρου.

65′ Κίτρινη κάρτα Γιώργος Κίτσας.

72′ Κίτρινη κάρτα Τουραντζίδης.

74′ Μακρινό σουτ του Πατατούκα, η μπάλα άουτ και ενώ ελέγχει την πορεία της μπάλας ο Μπόικος

Ολυμπιακός Γαλατάδων : Μπόικος, Τουραντζίδης, Μανδάλης, Ορφανίδης, Τσελέπης, Τόπκας, Βοτάρης, Καραδήμος, Χατζηπέτρου, Γκάρτσιος, Καραφουλίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Λαδάς, Κίτσας Λ.Δ., Νουσιόπουλος, Κίτσας Π., Πατατούκας (85′ Κίτσας Σ.), Ζαχαριουδάκης, Τζέπης, Ζωγράφος (80′ Μουρατίδης), Κίτσας Θ., Κίτσας Γ.

Αργύρης Τσιγγενόπουλος, Γιώργος Μυλωνάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected