3o EM-DA Futsal Cup – Δύο ματς “φωτιά” και η νίκη πρωτιάς

DSCN9449Δύο πολύ αμφίρροπα παιχνίδια, που κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και ένα ματς που έληξε με ευρεία νίκη του Cafe “Mexx” από το Γιαννακοχώρι περιελάμβανε το σημερινό μενού για το 3o EM-DA Futsal Cup στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Το τέταρτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας δεν διεξήχθη καθώς το Καφέ “Τσαγκαράδικο” ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί και ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ του “Kairo Image Bar“.

Στο πρώτο ματς της ημέρας για τον όμιλο I, το καφέ “A.F.U.” και το “Vrettos Recycling” ήρθαν ισόπαλοι 3-3 σε ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα από την Αλεξάνδρεια είχε το προβάδισμα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι τυπικά γηπεδούχοι με τέρματα των Κακαβέλα και Γκατζούφα έφτασε στην ισοφάριση, ένα αποτέλεσμα που αποτελεί μεγάλο κέρδος για τους ίδιους όσον αφορά την τελική κατάταξη στον όμιλο Ι.

Για τον ίδιο όμιλο, το Εστιατόριο “Καλά Καθούμενα” επικράτησε με ανατροπή στο τέλος του Super Market “Μεσόγειος” από την Κουλούρα, που ισοφάρισε στο 49′ με τον Σωτήρη Νεστορόπουλο αλλά έχασε στο τέλος με ωραίο συνδυασμό και ιδανικό τελείωμα από τον Κουτσιάδη για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Η νίκη αυτή έφερε τα “Καλά Καθούμενα” στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους “Vrettos Recycling”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 14ης μέρας του 3ου Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού :

(Group I) Sports Cafe «A.F.U.» Βέροια – «Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια  3-3 (25′-42′ Κακαβέλας, 49′ Γκατζούφας / 23′ Μυγδάνης, 32′-36′ Βρεττός Κ.)

(Group Ι) Super Market «Μεσόγειος» Κουλούρα –  Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» Βέροια 4-5 (1′ Δαληγκάρος Α., 25′-50′ Λιλιόπουλος, 43′ Καρατάσος, 49′ Νεστορόπουλος Σ. / 7′-23′ Κατόγλου, 46′-50′ Κουτσιάδης, 47′ Αντωνίου)

Κίτρινες κάρτες : 43′ Μυλωνάς / 34′ Δαλήγκαρος Ν., 50′ Λιλιόπουλος

(Group Α) Cafe «Mexx» Γιαννακοχώρι – »Sport Mania» Πατρίδα  12-3 (9′-12′-13′-30′-37′-47′ Μήτσικας, 17′-24′ Θεοδοσιάδης, 22′-27′-49′ Σιταρίδης / 15′ Θεοδωρίδης, 42′ Μπαρμπαρούσης, 46′ Ντόκας)

(Group Η) »Kairo Image Bar» Κλειδί – Καφέ «Τσαγκαράδικο» Βέροια  3-0 α.α.

δείτε εδώ τις βαθμολογίες και εδώ το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected