Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΚ – Με το…ζόρι να πάρει την κούπα του πρωταθλητή!

2014052301141_159923180Αυτή η κούπα δεν ήταν σαν τις άλλες. Ούτε έκσταση ούτε ηδονή για τον κόσμο, ούτε παράσημο ούτε δόξα για τους ποδοσφαιριστές… Απονομή με το ζόρι ήταν ουσιαστικά η προχθεσινή για την πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ΑΕΚ. Βλέπετε, από την Ενωση δεν ήθελαν να γίνει το συγκεκριμένο τελετουργικό, γιατί το θεωρούσαν ως ένα βαθμό κωμικό.

Η άνοδος δεν λογίζεται ως επιτυχία του συλλόγου, αλλά ως αυτονόητη υποχρέωση. Γι’ αυτό και ζήτησαν από την ΕΠΟ να μην προγραμματιστούν τα καθιερωμένα της περίστασης. Από την ομοσπονδία ωστόσο δεν αποδέχτηκαν το αίτημα του συλλόγου, επικαλούμενοι το πρωτόκολλο.

Η ΑΕΚ αντιπρότεινε τότε να παραλάβει η ομάδα στα ενδότερα του ΟΑΚΑ (σε χώρο αποδυτηρίων) την κούπα, ωστόσο η ΕΠΟ επέμεινε στην αρχική της θέση. Κατόπιν αυτών, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τους ποδοσφαιριστές μέχρι τους φροντιστές, εμφανίστηκε τελικά σε δημόσια θέα (πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανναξιακό) για να σηκώσουν -χωρίς ενθουσιασμό είναι η αλήθεια- το κύπελλο και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες που θα θυμίζουν ύστερα από χρόνια τη μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected