Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νταβίντ Λουίζ – Τον θέλει όλη η…υφήλιος με την Παρί να μπαίνει “σφήνα”!

article-2636847-15514AE8000005DC-661_634x452Μπορεί Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου να ορέγονται τον Νταβίντ Λουίζ, όμως αυτή που ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της μέσα στο επόμενο 48ωρο είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Το θέμα βγήκε από την Daily Mail, η οποία αναφέρει πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα και πως υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί προσφέρουν ποσό-ρεκόρ για αμυντικό, το οποίο φτάνει τα 61.000.000 ευρώ, ώστε να φύγει από την Τσέλσι ο διεθνής Βραζιλιάνος και να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο 27χρονος, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής του για το Μουντιάλ, ετοιμάζεται να δεχτεί ανθρώπους της Παρί στη βάση της ομάδας του, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να προχωρήσει το deal.

Τέτοιο ποσό δεν έχει εκταμιευτεί ποτέ για αμυντικό, με τους Παριζιάνους να έχουν και τις δυο προηγούμενες πιο ακριβές μετεγγραφές αμυντικών, που είναι οι Μαρκίνιος και Τιάγκο Σίλβα. Στο “Νησί” θα ξεπεράσει εκείνη του Ρίο Φέρντιναντ από τη Λιντς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν 12 χρόνια.

Η Τσέλσι θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά για την ανοικοδόμηση του ρόστερ της, με πρώτο και κύριο στόχο τον Ντιέγκο Κόστα, ενώ έχει παρθεί η απόφαση το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να απαρτίζεται τη νέα σεζόν από τους Τζον Τέρι και Γκάρι Κέιχιλ. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το θέμα, το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected