3ο EM-DA Futsal Cup – Ανακοίνωση για μπαράζ και μεταγραφές

logo smallΔύο πολύ βασικές παραμέτρους που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης όσον αφορά τα μπαράζ της 16ης ομάδας της νοκ άουτ φάσης όσο και για τη διαδικασία των μεταγραφών παικτών, τονίζονται στην παρακάτω ανακοίνωση. Αναλυτικά :

Μπαράζ 16ης ομάδας και αντικατάσταση ομάδων

Σημειώνεται πως οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ για τη συμπλήρωση των 16 ομάδων που θα συμμετάσχουν στη νοκ άουτ φάση, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ μεταγραφών παικτών από άλλες ομάδες του Τουρνουά, μπορούν όμως να προσθέσουν όσους παίκτες επιθυμούν που δεν συμμετείχαν ΚΑΘΟΛΟΥ στη φετινή διοργάνωση μέχρι στιγμής (όπως άλλωστε ισχύει και τώρα).

Οι αγώνες των μπαράζ θα διεξαχθούν το διήμερο Παρασκευή 30 και Σάββατο 31/5 και θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών (15’+15′). Στο ενδεχόμενο ισοπαλίας δεν υπάρχει παράταση και οι ομάδες εκτελούν από 3 (τρία) πέναλτι και αν υπάρξει και πάλι ισοπαλία από ένα μέχρι να βγει νικητής.

Όποια ομάδα από αυτές που προκριθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία των μπαράζ, δεν επιθυμεί να λάβει μέρος, την Πέμπτη 29/5 θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τους διοργανωτές ώστε να προβούν στην άμεση αντικατάσταση τους που θα είναι η αμέσως επόμενη ομάδα στην Ειδική Βαθμολογία των 3ων.

Νοκ άουτ αγώνες και μεταγραφές

Οι 16 ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση, δικαιούνται ΜΙΑ μεταγραφή είτε παίκτη που προέρχεται από ομάδα που αποκλείστηκε από τους ομίλους ή τα μπαράζ είτε παίκτη που δεν συμμετείχε γενικά στο Τουρνουά. Αυτός ο παίκτης, μαζί με το ρόστερ της ομάδας, θα ανακοινωθεί από το Imathia Sports News ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Αν για κάποιο λόγο μία ομάδα δεν δύναται να συνεχίσει στους νοκ άουτ αγώνες, αυτή θα πρέπει να ενημερώσει τους διοργανωτές μέχρι το Σάββατο 31 Μαϊου ώστε να γίνει η αντικατάσταση τους με την ομάδα που αποκλείστηκε στον τελικό των μπαράζ της 16ης ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected