Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Το σημερινό πρόγραμμα και η αναβολή

DSCN9470Με τη διεξαγωγή δύο και όχι τριών παιχνιδιών όπως ήταν προγραμματισμένο συνεχίζεται το πρόγραμμα του 3ου Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση των Ενεργειακών Τζαμιών “Makis Class” με αντίπαλο το Super Market “Μεσόγειος” δεν θα διεξαχθεί καθώς όπως ενημέρωσε η ομάδα από την Κουλούρα, δεν θα παραστεί. Το παιχνίδι κατοχυρώνεται υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, οι οποίοι με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο καφέ “A.F.U.” έχουν (αμυδρές έστω) ελπίδες για πρόκριση μέσω της Ειδικής Βαθμολογίας των 3ων.

Αντίθετα, το παιχνίδι των Βετεράνων Χάντμπολ με αντίπαλο τα κουφώματα “Alu-Syn“, παρά το γεγονός πως είναι αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς, θα διεξαχθεί κανονικά. Οι δύο ομάδες ενισχύουν με παρουσία τους τον σκοπό της διοργάνωσης αλλά και θα έχουν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν το παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες και στόχους.

Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στις 19.00 διεξάγεται η πιο σπουδαία αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα στο καφέ “Scandal” από τη Μελίκη και το καφέ “Μπρίκι” από τη Βέροια. Το παιχνίδι του ομίλου Β θα κρίνει την πρωτιά (το Scandal “βολεύεται” και με ισοπαλία, ενώ το Μπρίκι θέλει μόνο νίκη) ενώ…παραμονεύει το καφέ “Κάστρο” από τη Βεργίνα, που επιθυμεί ήττα του καφέ “Μπρίκι” με 3 γκολ διαφορά και πάνω ώστε να “κλέψει” τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 16ης μέρας του 3ου EM-DA Futsal Cup :

18.00   Ενεργειακά τζάμια «Makis Class» Βέροια – Super Market «Μεσόγειος» Κουλούρα (Group I) ΑΝΑΒ. (3-0)

19.00  Καφέ «Μπρίκι» Βέροια – Καφέ Bar «Scandal» Μελίκη  (Group Β)

20.00  Βετεράνοι Χάντμπολ – Κουφώματα «Alu Syn» Βέροια (Group F)

δείτε εδώ τις βαθμολογίες, εδώ τους σκόρερς και εδώ το πρόγραμμα της εβδομάδας

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected