Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Απομένει το τυπικό για τη λύση με Μουλόπουλο

DSCN9524Ακόμη δυο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Λεβαδειακό τις προσεχείς ημέρες. Οι ιθύνοντες των Βοιωτών σε συνεργασία με τον Σάββα Παντελίδη καταρτίζουν το πλάνο για την επόμενη σεζόν στο οποίο δεν φαίνεται να χωράνε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Μουλόπουλος (στη φωτ. από το σημερινό παιχνίδι στο Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού που διεξάγεται στη Βέροια).

Ο 30χρονος μέσος, που μέτρησε 16 συμμετοχές κι 1 γκολ τη φετινή σεζόν, έχει συμβόλαιο με τους Βοιωτούς ως το καλοκαίρι του 2015 αλλά φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια της νέας σεζόν. Έτσι, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ, όπως αναφέρεται, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους.

Όσο για τον Μουλόπουλο, ο 29χρονος αμυντικός, που είχε 30 εμφανίσεις κι ένα γκολ την σεζόν που τελείωσε, έχει συμβόλαιο ως τον προσεχή Ιούνιο και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από καμία από τις δυο πλευρές για συζητήσεις επέκτασής του. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως φαίνεται ότι έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς πληροφορίες τον θέλουν πολύ κοντά στον Αστέρα Τρίπολης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected