Κατηγορίες

3o EM-DA Futsal Cup – Ο ορισμός του ντέρμπι και η παρολίγον ανατροπή!

DSCN9537Δύο παιχνίδια που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν απόψε στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής 17ης μέρας του 3ου EM-DA Futsal Cup. Υπενθυμίζεται πως αύριο (29/5) ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ομίλων του τουρνουά και το διήμερο 30-31 Μαϊου θα διεξαχθούν τα μπαράζ πρόκρισης από τις Ειδικές Βαθμολογίες, όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (21.00), στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Group H, το συνεργείο “Tzimos Service” σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, επικράτησε με 5-3 του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου κρεοπωλείου “Ο Ηλίας” και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο, παίρνοντας την απευθείας πρόκριση στη φάση των 16. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για την ομάδα από τη Βέροια, που παρά την ήττα της έχει υψηλό συντελεστή στην Ειδική Βαθμολογία των 2ων και περνά στα νοκ-άουτ ως δεύτερη.

Η αναμέτρηση ήταν δραματική μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και η ομάδα από τη Μελίκη, με πρωταγωνιστική τον Θανάση Μουλόπουλο (μέχρι πρότινος στον Λεβαδειακό) ο οποίος πέτυχε 4 τέρματα, πήρε τη νίκη και παρά την πολύ καλή εμφάνιση των “κόκκινων”, επικράτησε στα σημεία. Κομβικό σημείο της αναμέτρησης το γεγονός πως το κρεοπωλείο “Ο Ηλίας” συμπλήρωσε στο 40′ πέντε ομαδικά φάουλ και οι “μπλε” εκτέλεσαν δύο πέναλτι στη συνέχεια από τα 10 μέτρα, που αποδείχθηκαν και τα πλέον καθοριστικά.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το καφενείο “Στέκι” από τη Βέροια επικράτησε του αρτοποιείου “Furnus” από το Αιγίνιο ωστόσο δεν κάλυψε τη διαφορά των 14 τερμάτων που το χώριζαν από το καφέ “Mexx“, που κατέκτησε τελικά την πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι “κίτρινοι” αποκλείστηκαν και μαθηματικά καθώς ο αρνητικός συντελεστής (-14) τους φέρνει εκτός των μπαράζ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 17ης μέρας του 3ου Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού :

(Group Η)  Συνεργείο «Tzimos Service» – Κρεοπωλείο «Ο Ηλίας» Βέροια  5-3 (6′ Λουμάνι, 40′-44′-49′-50′ Μουλόπουλος / 15′ Γκίλινας, 24′-41′ Ανθυμιάδης)

(Group Α) Καφενείο «Το Στέκι» Βέροια – Αρτοποιείο «Furnus» Αιγίνιο  11-1 (2′-13′-17′-29′-30′ Πέτγαζλης, 14′-34′ Μπρέγκου, 23′ αυτογκόλ, 31′ Δημούλτσης Π., 42′-43′ Τενεκετζή / 43′ Γκίσας)

δείτε εδώ τις βαθμολογίες και εδώ το πρόγραμμα της εβδομάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected