3o EM-DA Futsal Cup – Ώρα για μπαράζ!

DSCN9559

 

Ξεκινά σήμερα και μέχρι τις 10 Ιουνίου όταν και θα πραγματοποιηθεί το τελικός, το ενδιαφέρον…κομμάτι του 3ου EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Αρχή κάνει σήμερα ο πρώτος γύρος των μπαράζ για την πρόκριση στον νοκ άουτ γύρο του Τουρνουά, με τέσσερις αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που κατέκτησαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση στον όμιλο τους και προέκυψαν μέσω των Ειδικών Βαθμολογιών (δείτε εδώ)

Τα ζευγάρια δείχνουν εκ πρώτης όψεως πολύ ενδιαφέροντα, με κάποια βεβαίως λογικά φαβορί αλλά και κάποια αουτσάιντερ. Κι αυτό γιατί οι αναμετρήσεις αυτές είναι μικρότερης διάρκειας (3ο λεπτά, 15′ ανά ημίχρονο) και αν υπάρξει περίπτωση ισοπαλίας, τότε οι δύο ομάδες εκτελούν από τρία πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής. Οι τέσσερις νικητές θα αναμετρηθούν αύριο χιαστί στα ημιτελικά, απ’ όπου θα προκύψει το ζευγάρι του Μεγάλου Τελικού, με τον κάτοχο να παίρνει το εισιτήριο για την φάση των 16, όπου θα αγωνιστεί τελευταίος χρονικά με αντίπαλο που θα προκύψει στην αυριανή (Σάββατο 31/5 – 21.30) κλήρωση.

Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια της 19ης μέρας του 3ου Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού :

19.00 “Vrettos Recycling” Αλεξάνδρεια – “Ο Κλειδαράς” Βέροια

19.45 Καφέ «Κάστρο» Βεργίνα – Καφέ «Σπιρτόκουτο» Βέροια

20.30 Ζαχαροπλαστεία «Παγούρας» – “Kairo Image Bar” Κλειδί

21.15 “X Net” Internet Station Βέροια – Sports Cafe “A.F.U.” Βέροια

* Από σήμερα και μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, το Imathia Sports News, σε συνεργασία με τους διαιτητές του τουρνουά, θα βιντεοσκοπεί διάφορα χρονικά σημεία των αναμετρήσεων και μπορεί (όταν αυτό είναι δυνατό) να γίνεται χρήση του βίντεο για αμφισβητούμενες φάσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected