Κατηγορίες
Διάφορα

LMS Academy – Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της Σχολής και η Βαλκανική πρωτιά του BBOY Saspens

Η συνεργασία της Σχολής Χορού “LMS Academy” (Αριστοτέλους 92, Μακροχώρι) με τον διεθνούς φήμης breakdancer, BBOY Saspens εξελίσσεται σε μία από τις πλέον επιτυχημένες της φετινής χρονιάς και οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη!

Η πρόσφατη συμμετοχή της επαγγελματικής του ομάδας στο Πανβαλκανικό Πρωτάθλημα Breakdance “Battle of the Year” έφερε την πρωτιά στους “Black Out Crew” από τη Θεσσαλονίκη, μέλος της οποίας είναι ο B-Boy Spaspens. Η ομάδα του θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Breakdance (Battle of the Year 2014) που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Μπράουνσβάικ της Γερμανίας (δείτε περισσότερα εδώ).

10374177_712034718859333_834551653_n

Η LMS Academy στο προσκήνιο!

Όπως άλλωστε έχουν δηλώσει στο παρελθόν οι υπεύθυνοι της σχολής, η συνεργασία με τον διεθνούς φήμης B-Boy Saspens αποτελεί τιμή για τη Σχολή Χορού “LMS Academy” ενώ είναι σαφές πως η επιλογή του ίδιου να συνεργαστεί με την “LMS Academy” είναι από τις πιο σημαντικές επιτυχίες για την Σχολή που μετρά μόλις 1.5 χρόνο ζωής.

H LMS Academy, ιδιοκτησίας της Lucie Tayler, αποφοίτου του Nothern Ballet School του Μάντσεστερ και κατόχου του Ανώτερου Πτυχίου της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, αποτελεί πλέον μία εξαιρετική πρόταση στον τομέα του σύγχρονου χορού και του μπαλέτου.

LMS-ADVERT-200X2001

Μετά από ένα 18 μήνες λειτουργίας, η “LMS Dance Academy” συνεχίζει με τμήματα για όλες τις ηλικίες και επίπεδα σε κλασικό μπαλέτο, jazz, hip-hop, street RnB, Musical, σύγχρονο, Body Conditioning/Pilates, Boogie Babes (μαμάδες και μωρά μαζί) σε έναν ιδανικό χώρο όπως έχει διαμορφωθεί σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected