Κατηγορίες
Αθλήματα

Α1 Χάντμπολ – Τα αίσχη του τελικού και το φύλλο αγώνος

95a178e9add59262d070c5460222e955_L

Δεν ξεκίνησε ποτέ η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους στην Κυψέλη, όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες θα κρινόταν και ο πρωταθλητής Ελλάδας. Οι διαιτητές της αναμέτρησης, ανέφεραν στο φύλλο αγώνα:

«Πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι δύο ομάδες και οι διαιτητές ήταν έτοιμοι να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, στην είσοδο του γηπέδου διακρίναμε συμπλοκή μεταξύ των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας (ΑΕΚ) και της αστυνομίας (ΜΑΤ). Εγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ άρχισαν να εκσφενδονίζουν πλαστικά καθίσματα και άλλα διάφορα αντικείμενα εναντίον της αστυνομίας και κινήθηκαν εναντίον της αστυνομίας.

Κατόπιν αστυνομικοί και φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έγινε γενική σύρραξη μεταξύ των αστυνομικών και των φιλάθλων της ΑΕΚ. Στα επεισόδια τραυματίστηκε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ. Επειδή λόγω των δακρυγόνων η ατμόσφαιρα ήταν αφόρητη και η κατάσταση επικίνδυνη, οι ομάδες και εμείς αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια. Στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Χατζηϊωάννου μας ανακοίνωσε ό,τι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, δόθηκε τηλεφωνική εντολή ο αγώνας να μη διεξαχθεί. Ακολουθεί έκθεση».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected