Κατηγορίες
Football League

Football League – Ύποπτο ματς στα play off!

5783309813cdee1680a3cf48b1290a58_LΣύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της FootballLeague, ο αγώνας της ομάδας της Εύβοιας με την ομάδα της Μαγνησίας κρίθηκε ύποπτος από την UEFA.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρει η επιστολή της UEFA και τα συνοδευτικά έγγραφα για τον αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με τη Νίκη Βόλου ο οποίος θεωρείται ύποπτος. Από τη στιγμή που αυτά τα στοιχεία έχουν φτάσει στα χέρια της διοργανώτριας αρχής, δεν μπορούσε να επικυρωθεί η βαθμολογία των play off της Football League, κάτι που δεν έγινε πράγματι στο ΔΣ της Τρίτης (03/06).

Αυτό σημαίνει, παράλληλα, πως μένει στον… αέρα το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς μπορεί να αλλάξει η τελική κατάταξη των ομάδων που πήραν μέρος στα play off καθώς αναμένεται απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Συνεπώς, αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση, δεν μπορεί να οριστεί ο αγώνας του μπαράζ και πλέον οι αποφάσεις αλλά και οι αντιδράσεις Λίγκας και ΠΑΕ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014.

Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected