Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Τέσσερα τα σενάρια

f637d5e20d65b0cd0ac4bfe55bd581ca_LΔύσκολη παραμένει η κατάσταση στον Αρη και στη σύσκεψη της ΠΑΕ και της ΚΜΑ αναλύθηκαν τα τέσσερα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Στο τραπέζι έπεσαν όλα τα δεδομένα και εξετάστηκαν όλες οι πιθανότητες για το πώς πρέπει να κινηθεί η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά, η πρώτη και η πλέον ιδανική λύση, είναι να βρεθεί ένας επενδυτής, που θα βάλει άμεσα 7 εκατ. ευρώ στην ομάδα και μέσα από την ΑΜΚ θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ, και θα την απαλλάξει από τα βάρη που κουβαλά.

Το δεύτερο σενάριο είναι η υπαγωγή στο άρθρο 106, όπου και πάλι απαιτείται η εύρεση επενδυτή, για να αναλάβει να καλύψει το ενεργητικό της εταιρείας. Αυτή η λύση συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, με την ΠΑΕ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο τρίτος δρόμος είναι αυτός της Γ’ Εθνικής. Ο εκούσιος υποβιβασμός στην ερασιτεχνική κατηγορία υποστηρίχθηκε από τον Γιώργο Γαλανό, αλλά δεν συγκεντρώνει μεγάλες συμπάθειες.

Τέλος, η τέταρτη λύση είναι αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας που έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι ως η έσχατη λύση. Από νομικής πλευράς είναι η πιο εύκολη, καθώς αν βρεθεί ομάδα που έχει λίγα ή καθόλου χρέη ο Άρης παίζει στη Football League «καθαρός» αλλά με άλλο ΑΦΜ. Αυτή η λύση όμως δύσκολα θα γίνει δεκτή από τον κόσμο της ομάδας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected