Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια

imagesΒγήκαν…παγανιά οι ομάδες της Super League και ψάχνουν παίκτες από νωρίς για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Το Imathia Sports News συγκεντρώνει τις πρώτες φήμες και ειδήσεις για τον προγραμματισμό των ομάδων :

Ατρόμητος – Στο στόχαστρο ο Ντουμέλ

Επιβεβλημένη είναι η ενίσχυση της επίθεσης του Ατρόμητου και στο Περιστέρι εξετάζουν τη δύσκολη, αλλά δυνατή περίπτωση του Ματιέ Ντουαμάλ.

Ο Γάλλος φορ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Β’ Γαλλίας, καθώς σημείωσε 24 τέρματα με τη φανέλα της Καέν. Ως εκ τούτου, η υπόθεση απόκτησής του δεν είναι εύκολη. Το κασέ του ξεπερνά τα 200.000 ευρώ και απαιτείται υπέρβαση, ενώ έχει συμφωνήσει να ανανεώσει με την Καέν, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Εκτός από τον Ατρόμητο, ενδιαφέρονται κι άλλοι για τον 29χρονο επιθετικό, με το μόνο δυνατό χαρτί των Περιστεριωτών να αποτελεί η έξοδος στην Ευρώπη. Εκτός από την Καέν, ο Ντουαμέλ έχει αγωνισρεί σε Μετς, Τρουά, Κρετέιγ, Λαβάλ, Ρομράντιν, Ρουέν και Κεβιλί.

http://youtu.be/FGRXrjP_vtE

Παναιτωλικός – Προσπαθεί για Ναβάρο που έμεινε ελεύθερος από Αστέρα, φήμες για Καρυπίδη

Ακόμη και υπέρβαση είναι διατεθειμένος να κάνει ο Παναιτωλικός για να αποκτήσει τον Τσίμο Ναβάρο. Ο Ισπανός δεξιοπόδαρος χαφ μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και οι Αγρινιώτες έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με την πλευρά του. Η πορεία του Ναβάρο φέτος δεν ήταν καλή στην Τρίπολη, με τον παίκτη να αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Στον Παναιτωλικό εκτιμούν πολύ τα προσόντα του Ισπανού, την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του, και προσπαθούν να τον αποκτήσουν.

Μια από τις θέσεις που οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ είναι η αμυντική γραμμή και δη το κέντρο της. Έτσι, όπως αναφέρεται, ο Μάκης Χάβος εκτιμώντας ιδιαίτερα τις ικανότητες αλλά και την εμπειρία του Χρήστου Καρυπίδη έχει το όνομά του αρκετά ψηλά στη μεταγραφική του λίστα.

Μάλιστα, ο 31 ετών κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους Αγρινιώτες έχοντας εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από 8 χρόνια. Το 2006 λοιπόν είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα των Χαρτς, Ομόνοιας, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού και πλέον όλα δείχνουν πως είναι ένα βήμα πριν τον επαναπατρισμό του καθώς δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να «τρέξουν» τις προσεχείς ημέρες και να υπάρξουν ακόμη και ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός – Πρώτες σκέψεις για Μόρα

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται ο Βαγγέλης Μόρας, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλει έντονο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του.

Ο 32χρονος αμυντικός έκανε πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία με την Ελλάς Βερόνα, ενώ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς μένει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα, ωστόσο ζητά κλειστό τριετές συμβόλαιο. Ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται με την υπόθεση και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις μετά το Μουντιάλ.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν φήμες στον Βόλο, πως οι «πράσινοι» εξετάζουν τον Ανιέτε της Νίκης, που φέτος σημείωσε 21 γκολ σε 37 συμμετοχές, ωστόσο δεν είναι ελεύθερος. Και στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να δώσουν λεφτά σε ομάδες. Τέλος, σενάρια κυκλοφόρησαν για τον Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος μόνο αν η ακριτική ομάδα υποβιβαστεί στη Football League.

Ολυμπιακός – Έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις

Τις πρώτες του μεταγραφές είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας χρονιάς, έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο επαφών.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι από τη Φούλαμ, με τον Ελβετό να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και να απομένει μόνο η αποδέσμευσή του από την αγγλική ομάδα. Ο 22χρονος μέσος αναχώρησε για το Λονδίνο, προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του με τη Φούλαμ. Αν για την αποδέσμευση του Κασάμι θα απαιτηθεί κάποιο ποσό, αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Ελβετός μέσος έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο (3+1) με τον Ολυμπιακό, με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται αμέσως μόλις ξεπεραστούν τα διαδικαστικά προβλήματα.

Παράλληλα, θέμα ημερών είναι και η ανακοίνωση για τον Άλαν Πουλίδο, καθώς περιμένουν το ΟΚ της Ομοσπονδίας του Μεξικού. Και ο 23χρονος διεθνής φορ θα αποκτηθεί για τέσσερα χρόνια, έχοντας ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα, κλεισμένος θεωρείται και ο Σάκης Παπάζογλου, που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται, καθώς στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίτσελ και μαζί με τους Καρεμπέ και Ισά θα συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας. Σίγουρα θα αποκτηθεί παίκτης από την Ισπανία, με τον έμπειρο τεχνικό να θέλει τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες της Σεβίλλης.

Πανθρακικός – Έντονο “φλερτ” με Μπλάζιτς!

Η αποχώρηση των Σέρεμετ και Κουτσόπουλου από το ρόστερ έχει οδηγήσει τους ιθύνοντες του Πανθρακικού σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα αρκετά έμπειρου ώστε να αποτελέσει «στήριγμα» για τον Μάντζιο και να συμπληρώσει την τριάδα μαζί με τους Πασχαλάκη και Αθανασιάδη. Έτσι, το… σαφάρι των Θρακιωτών φαίνεται πως τους έχει οδηγήσει στον Σέρτζιαν Μπλάζιτς.

Ο έμπειρος πορτιέρο, που είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του σε Παναιτωλικό και Λεβαδειακό, δείχνει να έχει… κερδίσει τον Άκη Μάντζιο που σε συνεργασία με τη διοίκηση αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να δρομολογήσει τις εξελίξεις ώστε να υπάρξει επαφή με την πλευρά του Μαυροβούνιου τερματοφύλακα η περίπτωση του οποίου φαντάζει προσιτή και από οικονομικής άποψης.

Εργοτέλης – Στο επίκεντρο προπονητής και πρώτες μεταγραφές

Αρκετά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, τα οποία αφορούν τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Εργοτέλη. Τα περισσότερα από αυτά, αφορούν κυρίως το θέμα του προπονητή το οποίο παραμένει ανοικτό για την ομάδα του Ηρακλείου. Το πρώτο, που αφορούσε τον Μουράτ Σεροπιάν, διαψεύστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί για άλλα δυο ονόματα τα οποία έχουν ακουστεί.

Ο λόγος για το όνομα του Νίκου Νιόπλια, που έχει «παίξει» τις τελευταίες ημέρες, αλλά κι αυτό του Βίκτορ Σάντσεζ, το οποίο… κυκλοφόρησε χθες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Ισπανός πρώην βοηθός του Μίτσελ, είναι αρκετά ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Εργοτέλη και δεν αποκλείεται να έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές των δυο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο έχουν έρθει και μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους Ηρακλειώτες. Ένα από αυτά θέλει τον Ρικάρντο Βερόν του ΟΦΗ να ενδιαφέρει τον Εργοτέλη, ωστόσο δεν υπάρχει επιβεβαίωση από πλευράς της ομάδας. Το… δεύτερο σενάριο, αναφέρει πως ο Εργοτέλης έχει ήδη κλείσει κοινοτικό ποδοσφαιριστή και πως αναμένονται τις επόμενες μέρες – ίσως και ώρες – οι επίσημες ανακοινώσεις!

ΠΑΣ Γιάννινα – Προσέγγιση σε Μάντζιο

Να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα και μια από τις λύσεις που έχουν κατά νου οι άνθρωποί του, είναι αυτή του Βαγγέλη Μάντζιου.

Ο έμπειρος φορ έκανε την πιο παραγωγική του σεζόν με τη φανέλα του Λεβαδειακού και οι «μνηστήρες» έχουν αυξηθεί. Ένας εξ αυτών είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που εμφανίζεται μάλιστα να έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας μαζί του. Ο Γιάννης Πετράκης μάλιστα έχει δώσει ήδη το «ΟΚ» για την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου, καθώς θεωρεί πως είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του, συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που θέλει.

Οι δυο πλευρές αναμένεται να έχουν καθοριστικές επαφές τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να συζητήσουν το θέμα. Σε περίπτωση που οι δυο πλευρές τα βρουν, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, δεν αποκλείεται να έρθουν άμεσα και οι ανακοινώσεις για τη συμφωνία τους.

Πανιώνιος – “Δίχτυα” σε Χανιά και Ψαχνά

Τις δυνατότητες ενίσχυσης του ρόστερ από την αγορά της Football League εξετάζουν στον Πανιώνιο που φαίνεται πως έχουν ήδη βρει δυο περιπτώσεις παικτών που θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τους Ολιβιέ Μπουμάλ και Δημήτρη Χατζηησαΐα.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος του Ηρακλή Ψαχνών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές στην πορεία των Ευβοιωτών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στα πλέι οφ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι «κυανέρυθροι» έχουν ήδη συναντηθεί με τον Αφρικανό εξτρέμ, με την πλευρά του οποίου διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό που δεν όμως δεν φαίνεται να ανησυχεί τους Νεοσμυρνιώτες.

Όσο για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό των Χανίων, βρίσκεται καιρό στα… υπόψιν του Πανιωνίου και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα τελειώσει σύντομα με τον νεαρό μπακ να φοράει τα «κυανέρυθρα».

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P