Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Ιεράπετρας – Στη Γ Εθνική με χατ-τρικ Ξαγοράρη! (vid)

85b4a30699d3cc961d397d53a80dc469_LΤην άνοδο της στην Γ’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Αναγέννηση και η πόλη της Ιεράπετρας, καθώς οι πρωταθλητές Λασιθίου ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή των δεδομένων στον β’ γύρο του 14ου ομίλου Κρήτης, όπου με τρεις σερί νίκες μετέτρεψαν τη συγκομιδή του ενός βαθμού σε δέκα και κατέκτησαν την πρώτη και μοναδική προνομιούχα θέση της βαθμολογίας.

Σε μια αναμέτρηση τελικός στην 6η και τελευταία αγωνιστική στο «Πέτρος Βουζουνεράκης», οι παίκτες του Νίκου Δεδελετάκη επικράτησαν του Μινώταυρου με το θριαμβευτικό 4-0 και τον προσπέρασαν, παίρνοντας αυτοί το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες, καθώς τα νέα ήταν ευχάριστα και από τον Ζαρό, όπου η τοπική ομάδα στέρησε βαθμούς στον Άρη Ρεθύμνου κερδίζοντας τον 2-1, ο οποίος ήθελε να στείλει την διαδικασία ανόδου στην…«παράταση» και σε νέο μπαράζ ενός και μοναδικού αγώνα ανάμεσα σε αυτόν και την Αναγέννηση.

«Χρυσός» σκόρερ που σημείωσε τα τρία τέρματα ήταν ο Ξαγοράρης από το σημείο του πέναλτι στο 13’ το 1-0, το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό πριν (12’) ο Δεδελετάκης.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί στο 22’, όταν προσπάθεια των πρωταθλητών Χανίων με τον Περδικάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Πάντως, όσο τυχεροί ήταν στη φάση αυτή, τόσο άτυχοι ήταν στις αρχές του β’ μέρους και στο 49’ όταν είχαν αυτοί δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μάκο. Τελικά στο 53’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ξαγοράρη να διαμορφώνει το 2-0, και σφράγισαν τη νίκη τους στο 69’ με το τρίτο προσωπικό και της ομάδας του γκολ για το 3-0. Στο φινάλε (90′) ο Κουφής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη, γράφοντας το τελικό 4-0. Στο 77’ μάλιστα ακυρώθηκε και γκολ του Δεδελετάκη ως οφσάιντ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΝΙΚΟΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ): Χ.Ταρτάλας, Γ. Χρυσοφάκης (73’ Μάρκου), Κουφής (90’+), Ντέντια, Παισανίδης, Κουτούζος, Μαστοράκης, Κουγιουμουτζάκης (86’ Ρ.Χρυσοφάκης), Δεδελετάκης, Ξαγοράρης, Μάκο

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ): Γκολέμης, Πατεράκης, Δοντσίδης, Περδικάκης, Περαθωράκης (76’ Κελαϊδάκης), Δημούσης, Καλαϊτζάκης, Καγλαντζής, Μαρκάκης, Σύρμος

Η τελική βαθμολογία
1) Αναγέννηση 11-7 10
2) Μινώταυρος 6-9 8
3) Ζαρός 9-9 8
4) Άρης Ρεθύμνου 6-7 7


*anatolhsport.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected