Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θερμαϊκός Θέρμης – Στα…σαλόνια της Γ Εθνικής με Παπατζίκο!

Έπεσε η αυλαία την Πέμπτη για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον Θερμαϊκό, με την τελευταία προπόνηση σε καλό κλίμα. Στο πλαίσιο αυτής έγινε οικογενειακό διπλό, που χαρακτηρίστηκε… ενδοοικογενειακό Σούπερ Καπ (!) χαριτολογώντας, για μια ομάδα που πήρε πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια, το Κύπελλο της ΕΠΣΜ και φυσικά την άνοδο. Το «αντίο» ήρθε με αποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου στο γήπεδο και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει Γ΄ Εθνικής.

Όπως όλα δείχνουν, ο Θόδωρος Ραδιτσίδης θα παραμείνει στην προεδρία και ο Κώστας Γιότκος στην τεχνική ηγεσία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα. Ίδια συνταγή λοιπόν για τους πράσινους με το δίδυμο της επιτυχίας να μην «σπάει». Επίσης, πολύ πιθανό είναι να παραμείνει στην ομάδα της Θέρμης και η… ψυχή των αποδυτηρίων τα τελευταία χρόνια, ο γενικός αρχηγός, Στράτος Βασιλείου, που «τρέχει» επιτυχώς για πολλά ζητήματα. Όσο για το νέο ρόστερ (ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές), εξελίξεις θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα.

Μεγάλη ωστόσο ήταν και η συμβολή του Αντώνη Παπατζίκου, με τον έμπειρο Ημαθιώτη φορ να βοηθά σημαντικά στο φετινό επίτευγμα και να αποτελεί ένας από τους δυνατούς κρίκους της “πράσινης” αλυσίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected