Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικά σενάρια και φήμες (7/6)

images

Ολυμπιακός – “Δίχτυα” σε δύο Ιταλούς

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Φρανσίσκο Πιτσίνι και Πάμπλο Πιάτι.

Οι δύο Αργεντίνοι δεν αποτελούν νέα… ονόματα στην λίστα των «ερυθρόλευκων», καθώς είχαν… απασχολήσει και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο Φρανσίσκο Πιτσίνι ανήκει στην Ιντεπεντιέντε και σύμφωνα με αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, αναφέρει πως ο παίκτης παραχωρείται στους «ερυθρόλευκους» ως αντάλλαγμα για τα χρήματα που οφείλει η ομάδα στους Πειραιώτες από την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες.

Αναφορικά με τον Πάμπλο Πιάτι, δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαλένθια και σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Μίτσελ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ και το περασμένο καλοκαίρι είχε εισηγηθεί την μεταγραφή του από τις «νυχτερίδες».

ΑΕΚ – Απέκτησε Σοϊλέδη από Νίκη Βόλου

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κάθε… επισημότητα αποτελεί από το Σάββατο (7/6) το μεσημέρι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην Νίκη Βόλου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Super League και από το Σάββατο ανήκει στο ρόστερ της Ένωσης, μετά τη συμφωνία του «Δικέφαλου» με την ομάδα της Νέας Ιωνίας για την παραχώρησή του.

Πανθρακικός – Εξετάζει Σταθάκη

Την περίπτωση του Σταύρου Σταθάκη εξετάζουν με προσοχή οι άνθρωποι του Πανθρακικού για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Έλληνας άσος έμεινε προ ημερών ελεύθερος από την ΑΕΚ και σύμφωνα με τους ανθρώπους των «πράσινων» συμπληρώνει τα στοιχεία που θέλουν για την αμυντική γραμμή της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί… πλεονέκτημα για τον Πανθρακικό στην «μάχη» για την απόκτησή του.

ΠΑΟΚ – Από το Ισραήλ η ανακοίνωση για Νάτχο, επιβεβαίωση από Βιέρα!

Κάτοικος… Θεσσαλονίκης και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει ο Μπίμπρας Νάτχο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Τύπος του Ισραήλ, τονίζοντας πως ο 26χρονος άσος θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» και θα δεχθεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Όπως αναφέρει το «sport5.co.il» η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί «αναγνώριση για την πολύ καλή του παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν», αν και το γεγονός πως ο Ισραηλινός είναι ελεύθερος, αυξάνει τους… μνηστήρες.

Την ίδια ώρα, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μιλάει με τον ΠΑΟΚ ο Ούγκο Βιέρα, ο οποίος φαίνεται να απασχολεί και αυτό το καλοκαίρι τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 26χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε αινιγματικός σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Μetropolis αναφορικά με τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορώ να πω κάτι. Υπάρχει περίπτωση να μιλώ με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλω να το επιβεβαιώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιέιρα.

Για το περσινό «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα, σημείωσε: «Δεν ήταν δική μου επιλογή το ότι δεν έγινε η μεταγραφή. Απλά ο ΠΑΟΚ δεν τα είχε βρει με την Μπενφίκα στην οποία ανήκω. Αυτός ήταν ο λόγος που πέρσι δεν έγινε πέρυσι η μεταγραφή μου».

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P