Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Ο Φάμπρεγκας στην Τσέλσι!

181603Την καριέρα του στην Τσέλσι θα συνεχίσει ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης τη συμφωνία της με τους «μπλε», που κατάφεραν να κλείσουν θετικά το σήριαλ της απόκτησης του Ισπανού διεθνή μέσου.

Στην ανακοίνωσή τους οι «μπλαουγκράνα» ευχαριστούν τον 27χρονο για την αφωσίωσή του τα τρία χρόνια που έμεινεστο «Καμπ Νου» και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Έτσι, ο Φάμπρεγκας επιστρέφει στο «Νησί», έπειτα από το 2011 όταν και έφυγε από την Άρσεναλ.

Το όνομα του παίκτη ήταν από τα πρώτα που ακούστηκε ότι θα αποτελούσε παρελθόν από τον σύλλογο από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μπαρτσελόνα για τις τρεις φανταστικές σεζόν που πέρασα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου. Είμαι περήφανος και θεωρώ τιμή μου το ότι έπαιξα σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Θεωρώ, πάντως, ότι έχω υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν το πιο σωστό να επιστρέψω στην Αγγλία. Εξέτασα προσεκτικά όλες τις προτάσεις που είχα και θεωρώ ότι η Τσέλσι ήταν η καλύτερη. Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες και δίψα για διακρίσεις και τρόπαια. Υπάρχει εξαιρετικό ρόστερ και ένας καταπληκτικός προπονητής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», ήταν τα πρώτα λόγια του Φάμπρεγκας μετά τις υπογραφές.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected