Κατηγορίες
Football League

Football League – Ολόκληρο το…καμπαναριό για την πλαστοπροσωπία!

5b77ce5e0a2bda088afbd11fad20d8fb_LΜε αφαίρεση πέντε βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα τιμωρήθηκε ο Βύζας Μεγάρων για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά, ενώ καμπάνες επιβλήθηκαν και σε φυσικά πρόσωπα.

Στον πρόεδρο, Ν. Εικοσιδέκα και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Κ. Δουμένη επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για έναν χρόνο, συν πρόστιμο 1000 ευρώ στον καθένα, ενώ στον ποδοσφαιριστή Ταμπάκη επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών από το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση:

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και β. της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το Πρωτάθλημα 2014-2015.

Επιβάλλει στον Ν. ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες. Επιβάλλει στον Γ. ΔΟΥΜΕΝΗ τις πειθαρχικές ποινές

α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ

β. της απαγόρευσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες.

Επιβάλλει στον Γ. ΤΑΜΠΑΚΗ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ και β. του αποκλεισμού των έξι (6) αγώνων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.(πλαστογραφία στον αγώνας της 9-3-2014 με ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected