Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

Cafe Bistro “Agora” – Τα μεθεόρτια των πρωταθλητών!

DSC_2167Μία ακόμη διοργάνωση του Imathia Sports News έλαβε τέλος και μετά από 55 περίπου αγώνες και 38 ομάδες, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής! Ο κάτοχος του 3ου EM-DA Futsal Cup Κοινωνικού Σκοπού είναι εδώ και λίγες ώρες το Cafe Bistro “Agora” από τη Βέροια, η οποία επικράτησε του Εστιατορίου “Καλά Καθούμενα” στον τελικό και κατέκτησε το τρίτο κατά σειρά τρόπαιο και δεύτερο συνεχόμενο μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Μπορεί οι “κυανόλευκοι” να ήταν από τις τελευταίες ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, ωστόσο φάνηκε από την αρχή πως ήταν το ακλόνητο φαβορί. Κι αυτό γιατί το ρόστερ της ομάδας απαρτιζόταν από παίκτες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας και μάλιστα αρκετοί από αυτούς έχουν αγωνιστεί επί πολλά έτη ως συμπαίκτες σε διάφορες ομάδες. Με μπροστάρη τον “πρόεδρο” Γιάννη Ιωαννίδη, η “μπλε αρμάδα” έφτασε αήττητη στην κατάκτηση του τροπαίου και την Τετάρτη 11/6 συγκεντρώθηκε στο Cafe Bistro “Agora” και γλέντησε τη φετινή πορεία προς την κορυφή.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στη χθεσινή γιορτή, στην οποία εκτός των επικεφαλής των πρωταθλητών (Γιάννης Ιωαννίδης, Χρήστος Καραγιώργος) το παρόν έδωσαν ο προπονητής Άρης Αδαλόγλου και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Σαμψωνίδης (δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης με 20 γκολ), Γιώργος Τζεϊρανίδης, Γιώργος Δαμιανίδης, Στέφανος Κορυτσαίος, Αντώνης Τζίμος, Γιάννης Μαυρίδης και Μιχάλης Γιάννου.

Η μπίρα έρεε άφθονη πλάι στο Κύπελλο της διοργάνωσης, οι ατάκες για το παιχνίδι της Τρίτης έδιναν και έπαιρναν και άπαντες έδωσαν ραντεβού για νέες επιτυχίες στο μέλλον! Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ του καλού συνεργάτη και φίλου Δημήτρη Μπαλτζή :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected