Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – “Ναυάγιο” η συμφωνία με ΠΑΟΚ, στροφή του “δικεφάλου” προς Δράμα

savvidis_610x400“Στροφή” κάνουν στον ΠΑΟΚ στο θέμα των συνεργασιών που θέλει να ξεκινήσει ο «Δικέφαλος» με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Σύμφωνα με όσα λέγονται, το πλάνο που υπάρχει σαν σκέψη για εφαρμογή στο άμεσο μέλλον είναι η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μιας κοντινής –γεωγραφικά- ΠΑΕ από εταιρεία των συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη με την τοποθέτηση διοικητικού συμβουλίου και προπονητών της επιλογής του.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι ότι στο στρατόπεδο του Αιγινιακού, με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία, από το πρωί της Παρασκευής έχει γίνει η ενημέρωση ότι: «Προχωράμε μόνοι μας». Εννοώντας φυσικά ότι το πλάνο για το οποίο ήταν απόλυτα αισιόδοξος ο πρόεδρος της ομάδας της Πιερίας, Γιάννης Νιώπας, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη μια άμεση ροή εξελίξεων για την περίπτωση της Δόξας. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ανέφεραν ότι οι αποφάσεις του Σαββίδη πάντα απαιτούν ένα χρονικό διάστημα ωρίμανσης μέχρι να παρθεί κάποια απόφαση.

Ο Ζαγοράκης την Κυριακή στην Δράμα

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον η παρουσία Ζαγοράκη στην Δράμα την Κυριακή το απόγευμα. Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής θα παίξει στο τουρνουά της αστυνομίας στην μνήμη του Βασ. Λυρίδη, που θα γίνει στο γήπεδο του Πανδραμαϊκού.

Είναι αυτονόητο ότι μια εξέλιξη στην περίπτωση Σαββίδη κόβει κάθε άλλη περίπτωση με πρώτη αυτή του Βλάση Τσάκα ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για εμπλοκή στα διοικητικά της δραμινής ΠΑΕ.

Παράταση τεσσάρων μηνών ακόμη για την προσωρινή διοίκηση Δαϊλάκη

Στο μεταξύ, εκδικάστηκε το Ειρηνοδικείο της Δράμας η αίτηση ανανέωσης της θητείας της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ που κατέθεσε πριν από ένα μήνα ο νομικός σύμβουλος της ερασιτεχνικής Δόξας, Θωμάς Μαργαρίτης. Η απόφαση θα έχει ισχύ τεσσάρων μηνών από την ημέρα που θα κοινοποιηθεί από την δικαστική αρχή, περίπου σε ένα μήνα. Συνεπώς η διοίκηση Δαϊλάκη θα παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ Δόξα –με βάση την απόφαση αυτή- περίπου μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected