Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικές…αναζητήσεις και φήμες (16/6)

192bcb8b534feca973b75516fe2d8e83_LΑτρόμητος – Επιστροφή Ράντμαν!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την επιστροφή του Βέλιμιρ Ράντμαν στην ομάδα, μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους, με τον Κροάτη να δηλώνει πανευτυχής για την ένταξή του στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Βέλιμιρ Ράντμαν (Velimir Radman).

Μετά από μια μικρή παρένθεση ενός έτους ο Κροάτης τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα μας και μαζί με τους Λουίτζι Τσέναμο, Βασίλη Μπάρκα θα συνθέσει την τριάδα των γκολκίπερ για την περίοδο 2014-15.

Κράμα ταπεινότητας και εργατικότητας ο Βέλιμιρ Ράντμαν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο τη διετία 2011-13 αποτελώντας παράδειγμα επαγγελματία και υπερασπίστηκε 23 φορές την εστία μας στο πρωτάθλημα που μεταφράζεται σε 2134 λεπτά συμμετοχής.

Την περσινή περίοδο είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις αλλά δεν τον ικανοποίησαν και προτίμησε να κάνει προπονήσεις με την Pomorac Kostrena για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Σήμερα απέστειλε υπογεγραμμένο στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος το νέο του συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ για ένα έτος και στις 28 Ιουνίου θα έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στον Ατρόμητο ο Βέλιμιρ Ράντμαν δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ατρόμητο για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα. Έχω περάσει δύο υπέροχα χρόνια στην ομάδα, με συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας και έξοδο στο Europa League και είναι πολύ σημαντικό που θα αγωνιστούμε πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεν θα συναντήσω κανένα πρόβλημα προσαρμογής γιατί ξέρω που έρχομαι και τις συνθήκες εργασίας που θα αντιμετωπίσω. Όλα θα είναι οικεία για εμένα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον προπονητή κύριο Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο για τη ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω ξανά στον Ατρόμητο και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα που θα ζήσω πάλι αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας σε κάθε παιχνίδι μέσα στο Περιστέρι».

ΑΕΛ Καλλονής – Δανείστηκε Χουάνμα!

Μακριά από την Τρίπολη αναμένεται να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη ο Ντελγκάδο Χουάνμα. Ο Ισπανός επιθετικός που αποκτήθηκε από τον Αστέρα το καλοκαίρι του 2013 πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Στάικο Βεργέτη αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε όπως αναμενόταν και όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκεται στις τάξεις των Αρκάδων τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ωστόσο, το γεγονός πως δεσμεύεται με ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο οδηγεί στη λύση του δανεισμού. Έχοντας λοιπόν 26 συμμετοχές και μόλις 5 τέρματα τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Ίβηρας επιθετικός δεν έπεισε τον Βεργέτη και για τη νέα σεζόν, με την Καλλονή να φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του. Οι ιθύνοντες των Λέσβιων φαίνεται ότι εκτιμούν πως η προσθήκη του Ισπανού στο ρόστερ τους θα βοηθήσει σημαντικά στον τομέα του γκολ και όλα δείχνουν πως ο 24χρονος στράικερ θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τη Μυτιλήνη.

Λεβαδειακός – Προτίμησε Βέλγιο ο Ντουσέν

Αλλού θα πρέπει να στραφούν οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού για την ενίσχυση της άμυνάς τους καθώς η υπόθεση της απόκτησης του Νοέ Ντουσέν οδηγήθηκε σε… ναυάγιο. Οι Βοιωτοί είχαν προσεγγίσει τον 22χρονο μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Μονς αναζητώντας αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη και όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς, με το… φλερτ να οδηγείται σε «γάμο».

Ωστόσο, αν και σύμφωνα με αναφορές από το Βέλγιο υπήρξε και προφορική συμφωνία του νεαρού αμυντικού με τους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας, η υπόθεση «χάλασε». Στην κούρσα της απόκτησής του μπήκε η Σερκλ Μπριζ η οποία κατέθεσε πρόταση αρκετά δελεαστική για τον παίκτη. Έτσι, ο Ντουσέν αποφάσισε να πει το «ναι» στον βελγικό σύλλογο για τριετές συμβόλαιο, με τον Λεβαδειακό να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για τα μετόπισθεν.

Παναθηναϊκός – Στο στόχαστρο ο Καρλάο

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά στο κέντρο της άμυνας και ένας από τους παίκτες που εξετάζονται από τους Γιάννη Αναστασίου και Νίκο Νταμπίζα είναι ο Κάρλος Ρομπέρτο ντα Κρουζ Ζούνιορ ή πιο… απλά, Καρλάο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Πράσινης», ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την γαλλική ομάδα και δεν αποκλείεται να απασχολήσει έντονα το «τριφύλλι» για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

Στα θετικά για τον δυναμικό αμυντικό αποτελεί το γεγονός πως διαθέτει πολύ καλή τεχνική και μπορεί να προωθήσει άνετα το παιχνίδι της ομάδας από την άμυνα στην μεσαία γραμμή, ένα στοιχείο που τον έχει βοηθήσει να αγωνιστεί και στην θέση του αμυντικού μέσου.

Ολυμπιακός – Ελαμπντελαουί ο δεύτερος (;)

Μια ακόμα μεταγραφή ετοιμάζεται να ανακοινώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί (φωτ) είναι στην Ελλάδα και την Δευτέρα θα επισημοποιηθεί η απόκτησή του από τους Πειραιώτες.

Μετά την απόκτηση του Γκαζαριάν, ο Ολυμπιακός προχωράει και σε δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ του. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και ήδη ο πολιτογραφημένος Νορβηγός αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, μαζί του είναι κι ο εκπρόσωπός του, Τζιμ Σολμπάκεν, έτσι ώστε να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο Ελαμπντελαουί να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

*Με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected