Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικές…αναζητήσεις και φήμες (18/6)

f3765739792512df8b0cb0133c436857_LΈντονη κινητικότητα και το τελευταίο διήμερο στις ομάδες της Super League και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τις εξελίξεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν…

Ολυμπιακός – Δεύτερη προσθήκη ο Ελαμπντελαουί

Τη δεύτερη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, καθώς απέκτησε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί (φωτ).

Ο 22χρονος δεξιός μπακ τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και υπέγραψε συμβόλαιο, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1991 στο Όσλο της Νορβηγίας, αν και είναι μαροκινής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη νορβηγική Skeid και με τις επιδόσεις του τράβηξε τα βλέμματα, με αποτέλεσμα η Manchester City να κινηθεί για την απόκτησή του και να τον εντάξει στο δυναμικό της σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Οι εμφανίσεις του με τις μικρές ομάδες του συλλόγου τον έφεραν τη σεζόν 2010-11 στην πρώτη ομάδα, ενώ στα τέλη Μαρτίου του 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην Strømsgodset, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Στη συνέχεια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη City και δόθηκε δανεικός στη Feyenoord, όπου έμεινε για το μισό της σεζόν, πριν πάει στην Eintracht Braunschweig. Αμέσως κέρδισε θέση βασικού και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτησή του. Έκανε ντεμπούτο στη Bundesliga κόντρα στη Werder Bremen.

Ο Ελαμπντελαουί έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νορβηγίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (είναι πλέον κομμάτι της πρώτης ομάδας της χώρας του) και κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, φορώντας τα ερυθρόλευκα!

Νίκη Βόλου – Μ’ ένα σμπάρο…τέσσερα τρυγόνια!

Φόρα έχει πάρει η Νίκη Βόλου σήμερα, καθώς μετά τις ανανεώσεις, προχώρησε στην ανακοίνωση τεσσάρων μεταγραφών.

Με τα «κυανόλευκα» θα αγωνίζονται ο Βασίλης Σκούρτης, ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο Γιώργος Μαχλελής και ο Ρόμπερτ-Αλέξανδρος Σταμπολζίεφ, οι οποίοι υπέγραψαν τριετή συμβόλαια. Και οι τέσσερις παίκτες είναι κάτω των 24 ετών, με τη Νίκη να στοχεύει σε νεαρούς παίκτες, λόγω της μη αδειοδότησής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 – ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια.

ΠΑΟΚ – Νέα πρόταση για Στοχ

Νέα πρόταση φαίνεται να κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στη Φενέρμπαχτσε για τον εκ νέου δανεισμό του Μίροσλαβ Στοχ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει με κάθε τρόπο να διατηρήσει τον Σλοβάκο στο δυναμικό του και σύμφωνα με την ιστοσελίδα fotomac.com, έκανε νέα πρόταση δανεισμού στους Τούρκους. Στη Φενέρμπαχτσε το μέλλον του Στοχ φαντάζει αβέβαιο, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ στην προετοιμασία για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ όμως θέλει τον παίκτη και το δείχνει, καθώς με νέα του πρόταση ζητά την ανανέωση του δανεισμού του για έναν χρόνο και την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι με 2 εκατ. ευρώ, δηλαδή ζητά να μειωθεί η ρήτρα στο μισό.

Πλατανιάς – Γίνεται…Κρητικός ο Μπαλάφας!

Πολύ κοντά στην πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο Πλατανιάς, με τον Σωτήρη Μπαλάφα να φέρεται να είναι ο εκλεκτός.

Η φημολογία στα Χανιά ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στο ουκρανικό πρωτάθλημα, με το όνομα του Μπαλάφα να φαντάζει ως το φαβορί. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο του Πλατανιά και υπάρχει επαφή των δύο πλευρών. Ο ίδιος φαίνεται θετικό στο να μετακομίσει στα Χανιά και λόγω της παρουσίας του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected