Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Πάει για την μεταγραφή της χρονιάς!

Liverpool's Suarez celebrates after scoring his side's third goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at Old Trafford in ManchesterΛίγες ώρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Σουάρες και τα δυο γκολ στη νίκη της Ουρουγουάης επί της Αγγλίας με 2-1, το μέλλον του και πάλι αποτελεί θέμα εφημερίδων.

Ενώ ο επιθετικός της Λίβερπουλ ήταν από την περασμένη σεζόν μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ, οι Καταλανοί τώρα φέρεται ότι τον έχουν προσεγγίσει και θα προσπαθήσουν να τον πάρουν στην Βαρκελώνη.

Οι «μπλαουγκράνα», ψάχνουν έναν επιθετικό περιοχής και τις τελευταίες μέρες ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν φαινόταν να είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος, όμως σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», τελικά έχουν επιλέξει τον Σουάρες.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί, στο συμβόλαιο του Σουάρες με την Λίβερπουλ, που έχει διάρκεια μέχρι το 2018, υπάρχει ρήτρα 85 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μειώνεται κατά 20 αν η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα ενδιαφερθεί για εκείνον.

Ακόμα ίσως σε ένα deal με την Λίβερπουλ εμπλακεί και ο Αλέξις Σάντσες ως έμψυχο αντάλλαγμα ρίχνοντας την τιμή στα 35 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως τονίζει η «El Mundo Deportivo», ο Σουάρες είναι πολύ φιλόδοξος, είναι σε πολύ καλή φάση στην καριέρα του, έχοντας κατακτήσει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το «Χρυσό Παπούτσι» ενώ τονίζεται ακόμα πως ο μάνατζερ του είναι ο αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Πέρε.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected