Ποδόσφαιρο

Γιώργος Κουλακιώτης – Η επαγγελματική εμπειρία αρωγός για την τεχνική (πλέον) καθοδήγηση!

4ggggg

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα του κόσμου αλλά και στην όποια επιχειρηματική δραστηριότητα, η εμπειρία και οι γνώσεις αποτελούν το “κλειδί” για την μετέπειτα επιτυχία αλλά και σημαντικό στοιχείο για την άμεση προσαρμοστικότητα σε οποιοδήποτε πόστο. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και στο ποδόσφαιρο, καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που μετά το τέλος της καριέρας τους επέλεξαν τον δρόμο της προπονητικής, είτε μέσω των διαδικασιών μέσω διπλωμάτων είτε δειλά δειλά από ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Μία από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις όσον αφορά την εμπειρία σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο όσον αφορά το ποδοσφαιρικό στερέωμα αποτελεί ο Γιώργος Κουλακιώτης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Βέροιας, με εντυπωσιακές παραστάσεις επί μία 20ετία περίπου, ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η εμπειρία του δεδομένη και αυτό αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό “όπλο” στη φαρέτρα του ώστε να αναλάβει τις τύχες μίας ομάδας και φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…

Το βιογραφικό του Γιώργου Κουλακιώτη

Ο Γιώργος Κουλακιώτης αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός και στο παλμαρέ του καταγράφονται πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική και κυρίως στον ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου  1977 στη Βέροια και είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή Κώστα Κουλακιώτη, ο οποίος διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τους ερασιτέχνες της Βέροιας και το καλοκαίρι του 1994 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα, με την οποία πανηγύρισε το 1996 την άνοδο στην Α’ Εθνική. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 1997/1998 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

αρχείο λήψης

Στον “Δικέφαλο του Βορρά” έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2002 όταν και αποδεσμεύτηκε, μετρώντας συνολικά 90 συμμετοχές (61 αγώνες στο Πρωτάθλημα, 22 στο Κύπελλο και 7 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) και 5 τέρματα (2 στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ το 2001 πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τον νικηφόρο τελικό με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα (4-2).

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καλλιθέα όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2006 όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν περάσματα από τον Πανθρακικό και τον Αγροτικό Αστέρα (αμφότερες ομάδες Β’ Εθνικής), ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του υπήρξε ο Μακεδονικός, στον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι το 2010, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων που έλαβε μέρος στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων (Κ-21) το 1998, εναντίον της Ισπανίας.

Η φιλολογική συζήτηση με Αλμωπό και οι επαφές

Μπορεί να υπήρξαν και πέρσι ανάλογες συζητήσεις και επαφές με διάφορους συλλόγους για την παρθενική παρουσία του Γιώργου Κουλακιώτη στους πάγκους, ωστόσο φέτος φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πραγματοποιηθεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όπως δημοσίευσε πρόσφατα η εφημερίδα “Goal”, ο 37χρονος παλαίμαχος παίκτης εμφανίστηκε ως υποψήφιος για τον πάγκο του Αλμωπού Αριδαίας χωρίς ωστόσο οι συζητήσεις να έχουν προχωρήσει σε πιο ουσιαστικά ζητήματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Κουλακιώτης μετρά αντίστροφα για την παρουσία του σε πάγκο ομάδας και είναι ομολογουμένως μία αμφίδρομη πρόκληση τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ίδιο μία τέτοια περίπτωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected