Διάφορα

Cafe Bar “Relax” – Χαμός απόψε με την Εθνική!

ellada_copyΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

“Φίσκα” το Relax απόψε!

Η ώρα της Εθνικής έφτασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 καθώς η ομάδα του Σάντος θα δώσει τη «μάχη» της απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού για το εισιτήριο που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης – Σέντρα του αγώνα στις 23.00 (ώρα Ελλάδας) στη Φορταλέζα

Απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία της βρίσκεται η Εθνική καθώς αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού στις 23.00 (ώρα Ελλάδας) στη Φορταλέζα με φόντο την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2014. Επίσης, για τον 3ο όμιλο, οι Γιαπωνέζοι αντιμετωπίζουν την αδιάφορη βαθμολογικά Κολομβία. Όσο για τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, για τον τέταρτο όμιλο η Κόστα Ρίκα που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση αντιμετωπίζει την Αγγλία που έχει «αποχαιρετίσει» το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και στο άλλο ματς που διεξάγεται στις 19.00 (ώρα Ελλάδας) Ιταλία και Ουρουγουάη «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για ένα εισιτήριο που οδηγεί στον επόμενο γύρο.

Η ισοπαλία απέναντι στην Ιαπωνία για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου κράτησε «ζωντανή» την Εθνική που πλέον θα διεκδικήσει όσες ελπίδες της αναλογούν για πρόκριση στους «16» απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Οι παίκτες του Σάντος έχουν ετοιμαστεί για την μεγαλύτερη… μάχη στη Φορταλέζα, με τους Αφρικανούς να θέλουν μόλις ένα βαθμό προκειμένου να έχουν το… πάνω χέρι για την πρόκριση.

10437289_10204315960601896_590086743_n

Στο άλλο ματς του ομίλου, οι Ιάπωνες θα κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι στην Κολομβία, που θα αγωνιστεί χωρίς κίνητρο καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση. Οι Ασιάτες αναζητούν τη νίκη με περισσότερα από δυο γκολ διαφορά ώστε ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας στο Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού να πάρουν το εισιτήριο για τους «16» υπερτερώντας των Αφρικανών στην ισοβαθμία.

Στον τέταρτο όμιλο, στο ματς που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον η Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει την Αγγλία. Οι Κεντροαμερικάνοι έχοντας κάνει το 2 στα 2 έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση, ενώ οι Άγγλοι έχουν πει «αντίο» ύστερα από 2 νίκες. Οπότε είναι καθαρά ματς γοήτρου, με τους μεν να θέλουν το απόλυτο και τους δε να αποχωρήσουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια.

Στον αγώνα που προσελκύσει το ενδιαφέρον στον όμιλο, οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν τους Ουρουγουανούς για την δεύτερη θέση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους Κολομβιανούς στη φάση των «16». Η «σκουάντρα ατζούρα» ωστόσο έχει ένα μικρό αβαντάζ καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί οπότε ουσιαστικά η «τσελέστε» κυνηγάει μόνο τη νίκη που θα την φέρει στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

10438828_10204315960641897_1826900885_n

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected