Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γαλλία – Είναι τρελός ο πρόεδρος της Κλερμόν!

corrineΗ Πορτογαλίδα, Έλενα Κόστα, προσελήφθη πριν από δύο μήνες από την Κλερμόν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της, αλλά δεν στέριωσε καθώς απολύθηκε πριν από μία εβδομάδα με την γαλλική ομάδα να προσλαμβάνει εκ νέου, γυναίκα για την αντικατάστασή της.

Η γαλλική ομάδα ποδοσφαίρου της Κλερμόν αιφνιδίασε τους πάντες πριν από περίπου δύο μήνες όταν προσέλαβε, την πορτογαλικής εθνικότητας Έλενα Κόστα, για τη θέση του προπονητή όντας η πρώτη γυναίκα που θα διηύθυνε τεχνικά, μία ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

Μετά από δύο μήνες, ο “γάμος” κατέληξε σε “διαζύγιο” με την Έλενα Κόστα, να κατηγορεί τον πρόεδρο της Κλερμόν ότι τα κριτήρια της απόφασής του μόνο αγωνιστικά δεν ήταν και σχετίζονταν αμιγώς με το φύλο της.

Η γαλλική ομάδα, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει ξανά, αναθέτοντας εκ νέου σε γυναίκα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της, για την αντικατάσταση της Έλενα Κόστα.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με πολλά γαλλικά ΜΜΕ, η επιλαχούσα για την πλήρωση της θέσης του προπονητή στην Κλερμόν είναι η 39άχρονη Κορίν Ντιάκρ, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από την ενεργό αγωνιστική δράση και μόλις έλαβε στα χέρια της το δίπλωμα προπονητικής.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected