Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Οι πρώτες φωτογραφίες Λαλάνα – Ράκιτιτς και ο…κακός χαμός με Κακά στις ΗΠΑ! (vid)

Άνταμ Λαλάνα – Λίβερπουλ

Παίκτης της Λίβερπουλ και τυπικά είναι ο Άνταμ Λαλάνα. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου μέσου από τη Σαουθάμπτον αναφέροντας πως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η συμφωνία είναι για πέντε χρόνια και θα αποφέρει στον Άγγλο διεθνή 80.000 λίρες την εβδομάδα. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή των δευτεραθλητών Αγγλίας μετά τον Ρίκι Λάμπερτ, ενώ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και με τη Λεβερκούζεν για τον Εμρέ Τσαν.

inner
«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου σε μια ξεχωριστή ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να προσθέσω κάτι στην ομάδα και εύχομαι να κατακτήσουμε τίτλους μαζί, γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα», δήλωσε ο Λαλάνα, που είχε 250 συμμετοχές και 58 γκολ με τη Σαουθάμπτον, ενώ ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Premiership τη φετινή σεζόν.

«Ο Άνταμ είμαι σίγουρος πως θα ταιριάξει απόλυτα στην ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε και είμαι πολύ χαρούμενος που ενεργήσαμε αποφασιστικά και καταφέραμε να τον αποκτήσουμε», τόνισε με τη σειρά του ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ιβάν Ράκιτιτς – Μπαρτσελόνα

125741

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της απόκτησης Ιβάν Ράκιτιτς από την Μπαρτσελόνα.

Ο Κροάτης μέσος βρίσκεται από χθες στη Βαρκελώνη, πέρασε τα ιατρικά τεστ και σήμερα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο παρουσία του προέδρου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Παράλληλα, παρέλαβε τη φανέλα με το νούμερο «4» (αριθμό που είχε ο Σεσκ Φάμπρεγας, που όμως πωλήθηκε στην Τσέλσι) και έκανε μία πρώτη βόλτα στο «Καμπ Νου».

Η Σεβίλλη για την πώληση του 26χρονου άσου θα βάλει στα ταμεία της περίπου 18 εκατ. ευρώ.

Κακά – Ορλάντο Σίτι

125408

Μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του MLS πραγματοποιήθηκε κι επισήμως σήμερα, με την άφιξη του Κακά στην Αμερική για λογαριασμό της Ορλάντο Σίτι.

Εκατοντάδες κόσμου περίμεναν με ανυπομονησία τον 32χρονο μέσο, ο οποίος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Στέιτσαϊντ και είχε στο λαιμό του κασκόλ της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην τοπική τηλεόραση, ενώ με ευχαρίστηση υπέγραψε και αυτόγραφα στους φίλους της Ορλάντο Σίτι.

Να θυμίσουμε πως ο Κακά αρχικά θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Σάο Πάουλο, καθώς το πρωτάθλημα στο MLS δεν αρχίζει πριν από το 2015.

*με στοιχεία από sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P